Ήρθε η Ε.Ο.Π.Υ.Υ και χορτάσαμε μ..@ ..ν.. ! ! ! !

ΕΝΑΣ ΣΩΣΜΕΝΟΣ

Ήρθε και η Ε.Ο.Π.Υ.Υ και χορτάσαμε περίθαλψη... χαρήκαμε όλοι τόσο πολύ γιατί οι γιατροί είναι σε αφθονία όπως πάντα και το σύστημα δουλεύει τέλεια.

Ας πάρω παράδειγμα το Νομό που βρίσκομαι στην Πιερία και σαν ασφαλισμένος του Δημοσίου οι γιατροί δεν τους προλαβαίνεις. Δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις ας δούμε αναλυτικότερα υπάρχουν δέκα έξι (16) ειδικότητες ιατρών οι άλλες μάλλον στην Πιερία περιττεύουν, απλά ξέχασαν να μας δώσουν το e mail του μάγου της πόλης για να μας κάνει βουντού και γιατροσόφια. Βέβαια υπάρχουν
και άλλες περιοχές που σε λίγο θα προσεύχονται οι ίδιοι να γίνουν καλά γιατί δεν....
θα υπάρχει ούτε ο μάγος της φυλής να τους σώσει εκείνοι έχουν δυο (2) γιατρούς μόνο μιας ειδικότητας της παθολογίας όπως στο Νόμο Ευρυτανίας ο κόσμος εκεί είναι μάλλον ανθεκτικός αντέχει ακόμα, τίποτα δεν γιατρεύει όλες τις αρρώστιες όπως ένα καλό ντεπονάκι.

Επιστρέφω στο Νομό μου την Πιερία δεν θα αναφερθώ σε εξεζητημένες ειδικότητες αλλά να μην υπάρχει ένας ορθοπεδικός ρε παιδιά ούτε ένας ? Δηλαδή είναι όταν κουτσαίνεσαι από το πόσο πρόκειται να παιδευτείς να το κόψεις μόνος σου και να τους πεις δεν το θέλω δικό σας. Θέλεις δερματολόγο? Και εδώ γέλιο πολύ τι να τον κάνεις το δερματολόγο περιττή ειδικότητα, πεταμένα λεφτά.
Απλά απορώ ένα ορθοπεδικό τα τσακάλια κάτω στην Αθήνα δεν σκέφτηκαν να βάλουν?
Βέβαια σου δείχνουν και τον άλλο δρόμο πάνε στο ΙΚΑ σου λέει δεν μπορείς? Ναι πήρα τηλ μετά από 11 μέρες το ραντεβού άσε θα αυτοθεραπευτώ. Τους λες ότι πονάς σε λένε πάνε χωρίς ραντεβού θα σε εξετάσει ο γιατρός, ναι άλλη δουλειά ο γιατρός δεν έχει θα εξετάσει εμένα στο ΙΚΑ και δεν πάει στο ιατρείο του να εξετάσει κανέναν άλλο που θα πληρωθεί κιόλας? Σου λένε ακόμα πάνε παρακάλεσε και πες πως είσαι έκτακτο περιστατικό ρε πάτε καλά? Θα παρακαλάω με τα δικά μου λεφτά που μου τα κρατάτε κάθε μήνα με το έτσι θέλω? Δώστε μου τα λεφτά να πάω να κάνω ιδιωτική ασφάλεια να με εξετάζουν κατ οίκο με τόσα που μου κρατάνε.
Άντε τα άλλα μαζί τα φάγαμε και τα ταμεία εγώ τα έφαγα? Τι άλλες ΕΟΠΥΥ και κουροφέξαλα θα σκεφτούν μερικοί για να τα μασάνε?
Και η μεγάλη πατέντα άμα μπεις στο σαιτ έχει 4 τηλέφωνα πάρε και άμα το σηκώσει κανείς έλα πες και μένα και δεν γίνομαι τηλεφωνητής στην Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να κάθομαι ούτος η άλλος δεν σηκώνουν ούτε ένα τηλέφωνο. Έχουν και μέρος για φαξ και e mail κενά είναι βέβαια αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία εσένα σου τα χει να τα βλέπεις να παίζει με τα νεύρα σου. Δεν έχει τίποτα χαζοί, είναι να βάλουν και άλλη ζαλάδα τώρα?
Αποτέλεσμα τι κάνεις τώρα? Βέβαια το ερώτημα μου είναι ρητορικό τίποτα δεν κάνεις πας και ξανά ψηφίζεις όλους αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους γιατί δίνουν ένα νόημα στη ζωή σου φαντάσου να τα είχε μεριμνήσει το κράτος όλα δουλειά περιθάλψει κτλπ θα βαριόσουν τη ζωή σου ενώ έτσι έχεις κάτι να ασχοληθείς να θέτεις στον εαυτό σου φιλοσοφικές ερωτήσεις γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να σου απαντήσει και αφού ο κ Λοβερδος τα κατάφερε τόσο καταπληκτικά
Keywords
Τυχαία Θέματα