iefimerida "Ανεξάρτητοι Έλληνες" το κόμμα του Πάνου Καμμένου

Μέσω Διαδικτύου - όπως είχε διαμηνύσει - ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" ο διαγραφείς βουλευτής από τη ΝΔ, Πάνος Καμμένος, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το σήμα του κόμματος αποτελείται από ένα γαλάζιο γλάρο, τον τίτλο "Ανεξάρτητοι Έλληνες" σε μπλε χρώμα, με υπογραμμισμένη τη λέξη "Ανεξάρτητοι" με κόκκινο χρώμα.

Στο
μήνυμα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καμμένος σημειώνει: "Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και.....
προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες".

Στις 11 το πρωί αναμένεται να ανακοινωθεί η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στον ANT1, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι στη συνδιαμόρφωση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος συμμετείχαν σχεδόν 200.000 πολίτες. Όπως είπε, με ανάλογες διαδικασίες θα αναδειχθούν και οι υποψήφιοι του κόμματος για τις εκλογές.

"Η κίνηση θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και δεν θα είναι παραμάγαζο της ΝΔ" είχε πει στο "Βήμα", διευκρινίζοντας ότι στη νέα αντιμνημονιακή κίνηση θα ενταχθούν στελέχη της ΝΔ, ανένταχτοι αριστεροί και στελέχη του "πατριωτικού ΠΑΣΟΚ".

"Κάνω ένα κίνημα πολιτών προκειμένου να αντισταθώ με άλλους έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης και προέλευσης και να πούμε όχι στο Μνημόνιο. Ότι αυτό δεν θα περάσει. Να καταστεί άκυρο" είχε δηλώσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καμμένος βρίσκεται σε επαφή με κάποιους εκ των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ, ενώ ήδη στο πλευρό του τάχθηκε ο Γιάννης Μανώλης.

Πρόθυμοι να συνταχθούν στο αντι-μνημονιακό εγχείρημα Καμμένου εμφανίζονται και αρκετοί (γαλάζιοι) συνδικαλιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το "Βήμα", ο κ. Καμμένος έχει επαφές και με τον Μ. Θεοδωράκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα εναντίον του Μνημονίου.

nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα