Η συνωμοσιολογία πίσω απο τους Ανεξαρτητους Έλληνες

1η παρατήρηση.
Ο Πάνος Καμμένος επενδύει στην λαικιστική ρητορία ως μέθοδο προσέλευσης ψηφοφόρων. Το γεγονός οτι δεν έχει σαφή οικονομική άποψη για την έξοδο απο την κρίση είναι που γεννά υποψίες σε πολλους για τον πραγματικό ρόλο του κόμματος.

2ή παρατηρηση.
Ο Π.Καμμένος τυγχάνει προβολής απο το.....
διαδίκτυο αλλά και απο Πανελλάδικα και Τηλεοπτικά Κανάλια(βλεπε Αντ1
-Κυριακού, Κόντρα - Κουρής, Extra 3, real fm -Χατζηνικολάου).

3η παρατήρηση.
Με την προσθηκη των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχουν πλέον 3 κόμματα μαζι με την Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ στα "δεξια" της Νέας Δημοκρατίας. Είναι γνωστό πως η ΧΑ θα λάβει μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων . Το ζήτημα που ανακύπτει με το Κόμμα Καμμένου είναι οτι μπλοκάρει την είσοδο της ΧΑ στην Βουλή πράγμα περίεργο κατά κάποιους διότι η ΧΑ έχει βοηθήσει σημαντικά στον αγώνα ενάντια στην εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση. Σε σχέση με το αριστεροφιλο κόμμα του δεξιου λαικιστη Πανου Καμμένου και το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Η ΧΑ είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που έχει ταρακουνήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες σχετικά με τα ζητήματα της εγκληματικότητας και της μετανάστευσης.

Κυκλοφορούν λοιπόν διάφορες άποψεις για τον λογο δημιουργίας του κόμματος Ανεξαρτητοι Έλληνες:

1) Κάποιοι λένε πως το κόμμα αποτελεί εμπνευση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά ετσι ώστε να μαζευτούν στο κόμμα Καμμένου οι αντιμνημομιακοί Νεο Δημοκράτες εκεί. Αυτό σύμφωνα με τους οπαδούς αυτής της άποψης θα σήμαινε πως ο Σαμαράς βλέπει πως δεν θα πάρει την αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και είτε να χρησιμοποιήσει τους βουλευτές του Καμμένου για να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας είτε θα κηρύξει πανστρατιά της όλης παράταξης και ο Καμμένος θα τον ακολουθήσει με χαρά.

2) Άλλοι θεωρούν πως το κόμμα Καμμένου είναι δημιούργημα της "Αγίας Οικογένειας" όπως άλλωστε υπήρξε και η Σπίθα του Μίκη . Σύμφωνα με αυτήν την άποψη οι" ανεξάρητοι Έλληνες" δημιουργήθηκαν είτε για να στερήσουν την αυτοδυναμία του Σαμαρά και έτσι η Ντόρα να έχει την ικανοποίηση πως ο Μεσσήνιος δεν έγινε πρωθυπουργός είτε οτι η Ντόρα χρησιμοποιει τον Καμμένο για να εκβιάσει τον Σαμαρά και να επανέλθει αυτη και το τσίρκο της στο μαντρί της ΝΔ με τους δικούς της όρους.

3)Η τρίτη άποψη είναι πως το κόμμα του Καμμένου δημιουργήθηκε με αγνές προθέσεις αλλά άγεται και φέρεται με σκοπό να πληγεί ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαράς. Σύμφωνα τώρα με αυτούς που εκφράζουν την εν λόγω άποψη Καμμένος προβάλεται από τα κανάλια και τους ραδιοσταθμούς μεγάλης εμβέλειας με στόχο την αποδυνάμωση του Σαμαρά η ακόμα και τον εκβιασμό του Σαμαρά. Είναι γνωστό πως ο Σαμαράς επέλεξε ως διπλωματικό του σύμβουλο τον υιο του Ψυχάρη ιδιοκτήτη του ΔΟΛ.
Είναι φυσικό λοιπόν σε μια εποχή οικονομικής κρίσης οι άλλοι καναλάρχες να θέλουν μέρος της κρατικής διαφήμησης για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους.

http://monarxofasistas.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα