Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Αντί να γράψουν κάτι για να ωφελήσουν μια ψυχή, είτε με την προβολή ενός Αγίου ανθρώπου, είτε με την κριτική των κακώς κειμένων στην Εκκλησία με την ελπίδα ότι θα....
διορθωθούν, οι usual suspects συνεχίζουν τον ατέλειωτο διασυρμό των πάντων.

Αφού διέσυραν τον Αγιο Ναυπάκτου ως αθεολόγητο και Ρωμανιδόπληκτο τώρα ανακάλυψαν ότι ο Σεβ. κρύβεται πίσω από όλα τα κακά της Εκκλησίας!!! (Κύριε ελέησον! Εχουν παραφρονήσει κυριολεκτικά!).

Αλλά δεν έφτανε αυτό. Τον κατηγορούν επίσης ότι
είναι “Βοσπορίτης”, δηλαδή οικουμενιστής.!!! Ο Ναυπάκτου οικουμενιστής! Τι να πει κανείς; Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.

ΑΛΛΟ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ

Τι άλλο υπονοούν - εκτός από το ότι είναι οικουμενιστής - όταν τον αποκαλούν Βοσπορίτη; Οτι σέβεται το θεσμό του Οικουμενικού Θρόνου! Γιατί να μην το σέβεται; Τούρκος ή “Ιεχωβίτης” είναι ο Σεβασμιότατος Ναυπάκτου για να δείχνει ασέβεια προς τον αρχαιότερο και ενδοξότερο θεσμό της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του ευλογημένου μας Γένους;

Αυστηρή κριτική κατά του Οικουμενισμού ασκούν πολλοί. Και δικαίως! Αλλά πλην του γνωστού αχαρακτήριστου κληρικού υπάρχει κανείς άλλος που αποκαλεί τον Πατριάρχη Τουρκόσπορο και Τουρκοεβραιόσπορο; Και αυτός ο άνθρωπος στέκεται ακόμη μπροστά στο Αγιο θυσιαστήριο και προωθείται μάλιστα σε επιτελικές θέσεις του πνευματικού αγώνα;!!! Ντροπή!

ΚΑΙ Ο ΣΕΒ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ

Και φυσικά - όπως προειδοποιήσαμε πριν λίγες μέρες - δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν έξω από το στόχαστρό τους, ούτε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αττικής και Μεγαρίδος κ. Νικόδημο, αφού τρέφουν και οι δύο αβυσσαλέο μίσος κατά του Αγίου Αττικής. Ετσι τώρα τον κατηγορούν ότι “ο Γκατζιρούλης ΔΕΣΠΟΤΗΣ ήταν κι έτσι ΑΚΟΜΗ φέρεται!!!".

Τι εννοούν με αυτό; Οτι δεν θα χειροτονούσε, ούτε θα ανεχόταν κληρικούς στη Μητρόπολή του που αναζητούν - όπως αναίσχυντα γράφουν στα ιστολόγια - “τράνζες” στη Συγγρού, “μελαψούς” για την κοπρολαγνεία τους στη Βικτωρίας, Κούρδους στην Κουμουνδούρου και ο Θεός ξέρει τι άλλο στα “φουγάρα” της Πτολεμαίδος;

Σε αυτό έχουν δίκαιο. Ο Αγιος Αττικής φοβάται το Θεό και σέβεται το Ευαγγέλιο και έτσι δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Αν τις ανεχόταν άλλωστε θα τον είχαν αποκαταστήσει από καιρό. Δεν τον συγχωρούν όμως με τίποτα επειδή όταν ήταν εν ενεργεία Μητροπολίτης Αττικής τους τάραξε κυριολεκτικά όλους όσους μάζεψε ο Βαβανάτσος. Οπως δεν τον συγχωρούν επειδή δεν πήγε να τους προσκυνήσει όταν - χωρίς δίκη και απολογία - τον εκθρόνισαν και επιμένει να ζητά δικαιοσύνη και αποκατάσταση της κανονικής τάξεως στην Εκκλησία.

ΟΥΤΕ Ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ

Τελέστηκε πρόσφατα το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου ηρωικού επισκόπου Φλωρίνης Αυγουστίνου - του θρυλικού “Καντιώτη” -, όπως τον αποκαλούσε ο κόσμος.

Αντί λοιπόν να βρουν την ευκαιρία να αναδεί
Keywords
Τυχαία Θέματα