Η Πυροσβεστική ΑΡΝΕΙΤΑΙ την βοήθεια των Εθελοντών Πυροσβεστών!!!

Οι "γαλονάδες" της Πολιτικής Προστασίας, τινάζουν στον αέρα το Πρωτόκολλο συνεργασίας του Εθελοντισμού μεταξύ Παπανδρέου- Μέρκελ


ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πυροσβέστες από την Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ την Π.Υ. στις πρεσβείες τους και στην Γερμανική Καγκελαρία!!!

ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ


Γράφει η Πόπη Σουφλή

Τελικά, τούτη η πουτάνα η χώρα δεν.....
ισιώνει με τίποτα!
Διαλυμένα τα πάντα, ξεχαρβαλωμένα όλα τα Σώματα Ασφαλείας,. ακόμα και ο Στρατός, και
κάποιοι ... καραβανάδες γαλονάτοι, εξακολουθούν να παίζουν τα παιχνίδια τους, που όμως είναι πολύ επικίνδυνα, σε σημείο που να απειλούνται ανθρώπινες ζωές και καταστροφή του περιβάλλοντος.
"Επί ποδός είναι όλες αυτές τις μέρες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι δυνατοί άνεμοι και η ζέστη δυσχεραίνουν την κατάσβεσή τους".
Αυτή είναι η ενημέρωση και τη σημερινή μέρα, σε όλα τα ΜΜΕ και στην πλειοψηφία των blogs, καθώς οι πυρκαγιές, αποτελούν τον εφιάλτη των κατοίκων όλης της χώρας.
Άλλοτε μικρές κι άλλοτε μεγάλες οι εστίες των πυρκαιών, μαίνονται από άκρουν εις άκρον της Ελλάδος.
Και ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, κάποιοι γαλονάτοι, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την σημαντική βοήθεια των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, που αποτελούν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ιδιωτική πρωτοβουλία., αλλά και του ΕΣΕΠΑ (Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών ΑΝΑΔΑΣΩΤΩΝ), τον μόνο Φορέα ιδιωτικής Πρωτοβουλίας με πιστοποίηση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που έχει ιδιαίτερα σημαντική δράση σε ολόκληρη τη χώρα.

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα