Η προβλεφθείσα οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος

Αυτά, που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα είναι γραμμένα από το 2007 μαζί με μία πρόταση-λύση. Δυστυχώς, όμως από κάποιον .... άσημο.
Απόσπασμα από το βιβλίο μου: "Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ", που κυκλοφορεί από το 2007 :

316 ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΜΠΕΛΛΟΣ
Πριν περίπου πενήντα χρόνια, ο τότε Πρωθυπουργός, για να μην λέμε ονόματα, αποφάσισε ή τον «αποφασίσανε»
να βάλει την Ελλάδα στην Ε.Ο.Κ., πρόδρομο της Ε.Ε.. Τα επιχειρήματα ήταν βάσιμα και ατράνταχτα, με κυριότερο το εξής: «Έχουμε γύρω μας εξωτερικούς κινδύνους και κυρίως τον.....
«από Βορρά κίνδυνο» και αναγκα-ζόμαστε, να ξοδεύουμε το μισό προϋπολογισμό του Κράτους για εξοπλισμούς και για γενικότερες αμυντικές δαπάνες. Άμα μπούμε στην Ε.Ο.Κ., σαν μέλος της, δεν θα μπορεί να μας πειράξει κανείς και έτσι τα χρήματα, που θα δίναμε για αμυντικές δα-πάνες, θα πάνε για ανάπτυξη και για την ευημερία του Λαού».
Πολύ ωραία και πολύ σωστά. Ξέχασε, όμως, ή δεν προσπάθησε να μάθει γιατί η ΕΟΚ να μας δεχθεί στους κόλπους της. Εμείς θέλαμε να μπούμε για να λύσουμε κά-ποιο πρόβλημά μας, που, βέβαια δεν το λύσαμε. Η Ε.Ο.Κ. γιατί να μας δεχθεί; Για να μας λύσει το πρόβλημά μας; Κάποιο κέρδος θα έπρεπε να έχει και αυτή. Απερί-φραστα θα πώ ότι απέβλεπε να μας πάρει την Ελλάδα. Να πάρει με αντιπαροχή το ωραιότερο οικόπεδο στη Ευρώπη και να δώσει στους οικοπεδούχους όχι ό,τι αυτοί θέλουν, αλλά ό,τι αυτή θα ευαρεστηθεί να δώσει.
Έτσι, ό,τι δεν κατάφεραν οι Ευρωπαίοι με πολέμους, δηλαδή την κατάκτηση της Ελλάδας, θα το καταφέρουν τώρα ανώδυνα με οικονομικό πόλεμο. Και για να πετύ-χει αυτός ο πόλεμος, έπρεπε να εξαθλιωθεί η Ελλάδα οικονομικά. Βαθμηδόν, διαλύ-θηκε η Βιομηχανία, η Γεωργία, η Κτηνοτροφία και τελικά η πλέον αυτάρκης στον πλανήτη χώρα, έγινε εξαρτημένη. Εισάγουμε τα πάντα ακόμα και τα λεφτά μας.
Όπως είπαμε, αφού όλα, πλέον, τα εισάγουμε, σταδιακά όλα μας τα χρήματα πη-γαίνουν στα Κράτη, που εξάγουν τα προϊόντα τους σ’ εμάς.
Από τα χρήματα που μας παίρνουν, μας δίνουν κάτι λίγα, που τα ονομάζουν «πα-κέτα», για να φτιάξουμε την Ελλάδα έτσι, όπως αρέσει στους ψεύτικους ευεργέτες, ώστε όταν θα μας την πάρουν, να είναι όπως αυτοί την θέλουν να είναι, δηλαδή της απολύτου αρεσκείας τους.
Συγχρόνως φροντίζουν να δανειζόμαστε συνεχώς, ώστε να είμαστε συνεχώς και απόλυτα εξαρτημένοι.
Δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι πριν την είσοδό μας στην Ε.Ε. οι Ελληνικοί Νόμοι α-παγόρευαν στους αλλοδαπούς ν’ αγοράσουν γη στα περισσότερα σημεία της Ελλά-δας και ειδικότερα στα νησιά της, ενώ τώρα το επιτρέπουν και σπεύδουν όλοι να α-γοράσουν, κατά συρροή, εκμεταλλευόμενοι και την οικονομική μας εξαθλίωση. Αγο-ράζουν την Ελλάδα και μας κάνουν και… χάρη.
Και εμείς εν τω μεταξύ τί κερδίζουμε;
Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ 317
Ούτε γλυτώσαμε τις μεγάλες αμυντικές δαπάνες, γιατί, εν τω μεταξύ, μας βγήκε ο «από Ανατολάς κίνδυνος» και ούτε αναπτυχθήκαμε. Απεναντίας καταντήσαμε εξαρ-τημένη χώρα.
Διαστρεβλώθη
Keywords
Τυχαία Θέματα