Η Ντόρα νέος αρχηγός της ΝΔ μετά της εκλογές

Μετά την καταστροφή της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές, το κόμμα αυτό που διαχρονικά έγινε καταφύγιο για δωσίλογους, μαυραγορίτες, χουντικούς, βασιλικούς, σκυλάδες, αντικομμουνιστές, αντιαμερικάνους, φιλότουρκους, οθωμανούς, γερμανόφιλους και όλο το συναπάντημα του κάτω κόσμου, το κόμμα που σε φρίκη και απάτη μόνο οι πράσινοι παγκαλάνθρωποι και οι ακη-μάκηδες κατάφεραν να ανταγωνιστούν και συναγωνιστούν, το κόμμα που το εγκατέλειψαν οι σοβαροί και οι λογικοί, το κόμμα αυτό θα πάρει αυτό που του αξίζει: την μακρύτερη τη Ντόρα
για.....
αρχηγό, μετά τις εκλογές. Βέβαια, αυτή η υπερφυσική ηγέτης θα δεχθεί ανταγωνισμό από τον παραφυσικό Γεωργιάδη. Αυτός το έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι η μετενσάρκωση του Μέγα Αλέξανδρου, και μόλις δει την καρέκλα άδεια θα της ορμήσει να την αρπάξει. Το τι ακριβώς θα αρπάξει όμως θα το δούμε και αυτό, σε ζωντανή μετάδοση από τα ένδοξα και τιμημένα ΜΜΕ της φυλής.

Αχ, Σαμαρά, Σαμαρά ! Αν έστω και μια στιγμή νόμιζες ότι θα την γλυτώσεις από την αιώνια κατάρα των Μητσοτάκουλανς και των εξωγήινων αλλόθρησκων φίλων τους, έκανες λάθος μέγα. Ούτε ο Βορίδης με τον πέλεκυ θα σε υπερασπισθεί, ούτε ο μέγιστος των φιλοσόφων Γεωργιάδης θα σε φωτίσει, ούτε ο Πλεύρης ο πατρώνυμος εσένα θα τιμήσει. Μόνο ο Γιώργος σου μνημείο θα σου στήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα