Η ''μαγική'' συνταγή της απόσπασης

Καλησπέρα,
θα ήθελα να πω το εξής. Οι μεταθέσεις στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν ολοκληρωθεί. Αρκετοί είναι αυτοί που ωφελήθηκαν και αρκετοί αυτοί που δηλώνουν ότι δεν ευνοήθηκαν από τα μόρια.
Προφανώς κατά τη γνώμη μου η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Τι θέλω να πω. Υπάρχουν περιπτώσεις που όντως χωρίς ''βύσμα'' και χωρίς καμία τύχη εάν δεν υπήρχαν τα μόρια δεν θα πήγαιναν ποτέ στον....
τόπο συμφερόντων τους, δικαιώθηκαν μετά από χρόνια ''περιπλάνησης'' και πήγαν σπίτι τους. Όπως και ότι υπάρχουν άτομα που θεωρούν ότι έπρεπε να ευνοηθούν με τα μόρια και δεν έγινε.

Σίγουρα θα χρειαστούν βελτιωτικές παρεμβάσεις στο νόμο γι' αυτό και ο κος Μπεγλίτης το ζήτησε. Θα περιμένουμε να τις δούμε με προσοχή.
Καλώς η κακός κάποιες μεταθέσεις ολοκληρώθηκαν. Αρμόδια είναι πλέον τα συμβούλια που θα κρίνουν τις ενστάσεις. Αυτοί που θα δικαιωθούν θα δικαιωθούν και αυτοί που όχι θα πρέπει να πάνε στις μονάδες τους.
Επειδή λοιπόν ο Υπουργός και το γραφείο του ακούει όλα τα προβλήματα όπως είχατε γράψει θα ήθελα να τους επισημάνω πως θα πρέπει να ελεγχθούν εάν υπάρξουν, όλα τα αιτήματα των αποσπάσεων.
Παλαιότερα κύριε Υπουργέ γινόταν το εξής. Κάποιο στέλεχος έπαιρνε μια μετάθεση από μονάδα σε μονάδα στην ίδια κυρίως πόλη και μετά από ένα διάστημα γύριζε με απόσπαση στην ίδια μονάδα. Ποιος ο λόγος τότε που βγήκε η μετάθεσή του και κάλυψε μια θέση ενώ μπορούσε να έρθει κάποιος άλλος που το επιθυμούσε; Μετάθεση μόνο και μόνο για ''ξεκάρφωμα;''
Προσέξτε το αυτό με προσοχή. Η ''μαγική'' συνταγή της απόσπασης να μην ισχύσει φέτος.
Ψάξτε το καλά το θέμα και ρωτήστε τους ''ενδιαφερόμενους'' το εξής. Γιατί αφού σου βγήκε η μετάθεση στην ίδια πόλη και δεν θίγονται τα συμφέροντά σου, εσύ γιατί θέλεις να επιστρέψεις στην ίδια μονάδα που ήσουν; Mήπως λόγω φόρτου εργασίας;
Μήπως κάποιοι/κάποιες είναι αρκετά ''κακομαθημένοι/ες'' και τα θέλουν όλα δικά τους;
Αυτοί που θα επιδιώξουν κάτι τέτοιο να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνάδελφοί τους που θα ήθελαν να ήταν στην πόλη τους και ας τους πήγαιναν σε όποια μονάδα και να ήταν.
Πιστεύω ότι ο Υπουργός θα το δει με προσοχή. Εάν πάλι του πουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο για να τον παραπλανήσουν, μπορώ να το διαψεύσω.
Ευχαριστώ


http://kranosgr.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα