«Η κοινωνία δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης»

«Το μεγάλο σας πρόβλημα, είναι ότι η Ελληνική Δημοκρατία έχει αποκτήσει και Κάτω Βουλή» διαπίστωσε απευθυνόμενος προς το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Οι Κοινοβουλευτικές σας Ομάδες θα σας δώσουν εμπιστοσύνη,
αλλά η Κάτω Βουλή, η κοινωνία που αγωνιά, δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Μπορεί η Κοινοβουλευτική σας Ομάδα να σας....
δίνει την ψήφο του όλου ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι και της κοινωνίας - για μία κυβέρνηση με σύμβαση έργου, να βάλει ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

«Τι άλλαξε και την Τετάρτη ξαφνικά, για λίγες ώρες είχατε σχεδόν συμφωνήσει; Πού πήγαν αυτές οι μεγάλες και ουσιώδεις διαφωνίες που είχατε το προηγούμενο διάστημα; Πέραν των κωμικοτραγικών για την παραμονή ή όχι του κου Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, είχατε αποφασίσει την Τετάρτη να επαναδιαπραγματευτείτε το Μνημόνιο με τον κ. Σαμαρά; Αν ναι, γιατί δεν το κάνατε μόνοι σας, ή και τώρα; Η απάντησή σας είναι αρνητική φοβάμαι. Και τότε κε Σαμαρά, τι είδους προγραμματική συμφωνία είχατε με τον κο Παπανδρέου; Τι θα κάνετε με το μεσοπρόθεσμο; Και τι άλλαξε από την δική σας διατύπωση κ. Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συμφωνήσατε με την θέση μας ότι νέα κυβέρνηση δίχως λαϊκή εντολή αποτελεί αντιδημοκρατική μεθόδευση;», ρώτησε ο πρόεδρος του Συνασπισμού.

pathfinderΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα