Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Συγχαίρουμε θερμά την αγωνιστική αδελφότητα του “Σωτήρος”, η οποία προμαχεί για όλα τα θέματα της πίστης μας με την παράθεση τολμηρών αλλά και αξιόλογων επιχειρημάτων.

Μέχρι πριν ορισμένα χρόνια τη θεωρία του Οργουελ για το “Μεγάλο Αδελφό” τη θεωρούσαμε science fiction.

Σήμερα όμως μας καλούν να την εφαρμόσουμε στο πετσί μας για να ελέγχουν οι ....
κατοχικοί κυβερνήτες μας και τα πιο ασήμαντα γεγονότα που αφορούν τη ζωή μας.

Επιστρέφουμε σε ένα καθεστώς στυγνής δικτατορίας ή μάλλον οδεύουμε σε μια δικτατορία χωρίς προηγούμενο στην ανθρώπινη Ιστορία.

Καθημερινά ακούμε ότι οι χάκερς σπάζουν τους κωδικούς των οργανισμών ύψιστης ασφαλείας που περιέχουν τα πιο ευαίσθητα δεδομένα στις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου.

Φανταστείτε σε ποια ανασφάλεια θα ζει ο απλός άνθρωπος που θα βρίσκεται καθημερινά εκτεθειμένος στο έλεος του εκβιασμού και της ποδοπάτησης της αξιοπρέπειας του από τον κάθε χάκερ εκβιαστή ή και από το ίδιο το κράτος.

Να επαινέσουμε όμως θερμά τους καλούς πατέρες και αδελφούς μας του “Σωτήρος”, όχι μόνον επειδή επισημαίνουν - για μια ακόμη φορά - τον κίνδυνο από την ηλεκτρονική φυλακή, αλλά στρέφονται με παρρησία και προς την βαρέως υπνώττουσα Ιεραρχία και την καλεί να λάβει θεση και να ηγηθεί του αγώνα εναντίον της ηλεκτρονικής φυλακής.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα