Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !!!ΓΙΑΤΙ Κε ΠΑΠΑΔΗΜΟ;

Πραγματικά γεννά τεράστιες απορίες το γεγονός ότι η Άννα Διαμαντοπούλου που αναμφίβολα απέτυχε παταγωδώς να μεταρρυθμίσει και διαχειριστεί τα της παιδείας , που κατάφερε να τα βάλει με όλους και όλα αποσπώντας το χλευασμό , την απαξίωση και την αποδοκιμασία λόγω της αλαζονείας της , της αδυναμίας της να αφουγκραστεί, να ακούσει , να συνεργαστεί και να κατανοήσει, όχι μόνο δεν καρατομήθηκε και δεν τέθηκε στο περιθώριο ως αποτυχημένη , αλλά αντίθετα με....
μια κίνηση επιβράβευσης ο πρωθυπουργός (άραγε αυτός ;) την τοποθέτησε σε άλλο υπουργείο.

Η κίνηση σας αυτή Κε Παπαδήμο
, μέσα από μία πολύ απλή και λογική ανάλυση μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα:

1. Ότι δεν σας αγγίζει καθόλου το γεγονός ότι είναι η πρώτη υπουργός μετά τη μεταπολίτευση που κατάφερε από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της να στρέψει εναντίον της το μένος όλου του εκπαιδευτικού κόσμου λόγω του ότι θέλησε να είναι βασιλικότερη του βασιλέως , ενώ ταυτόχρονα έντεχνα προσπάθησε να αλλοιώσει την εικόνα του εκπαιδευτικού, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια της για εφεδρείες, απολύσεις , συγχωνεύεις, διορισμούς , ελάχιστες αποσπάσεις και μηδαμινές μεταθέσεις για να πλήξει έτσι το φρόνημα τους και να τους διασπάσει.
2. Ότι δεν σας αγγίζει που είναι η πρώτη υπουργός που δεν «κατάφερε» να έχει ακόμη και μέχρι σήμερα βιβλία στα σχολεία ενώ για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, έκανε αποσπάσεις στα σχολεία 31 Αυγούστου 2011, μία ημέρα δηλαδή πριν παρουσιαστούν οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους δημιουργώντας ένα αλαλούμ και μια σύγχυση.
3. Ότι δεν σας αγγίζει που γέμισε τις τάξεις με 30 μαθητές έκαστη .
4. Ότι δεν σας αγγίζει που αποκάλεσε λίγο πολύ όλους τους πρυτάνεις απατεώνες και αναρχικούς που λειτουργούν στο παρασκήνιο .
5. Ότι βλέποντας την οργή του κόσμου εναντίον της , η απόφαση σας (αν είναι δική σας ) να της αλλάξετε υπουργείο έγινε την ύστατη στιγμή μήπως και σώσετε λίγο από το μηδενισμένο image της και έχει κάποια ελάχιστη πιθανότητα να επανεκλεγεί.
6. Ότι δεν σας αγγίζει το γεγονός που ενώ πριν από δύο χρόνια ήταν ανάμεσα στα δύο τρία πρώτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε δημοτικότητα ,σήμερα και μετά τα τελευταία γκάλοπ μετά βίας συγκεντρώνει 2-3% σε προτίμηση (εκτίμηση).
7. Ότι η παρουσία της τελικά στην κυβέρνηση σας ειδικότερα αλλά και την πολιτική σκηνή γενικότερα θεωρείται παρόλη την αναποτελεσματικότητα της επιβεβλημένη ,είτε γιατί είναι «χρήσιμη» στα αφεντικά σας , είτε γιατί ο όρκος υποτέλειας που έχει δώσει στις διάφορες «λέσχες» που ανήκει και ανήκετε , προϋποθέτει την κατοχή εξουσίας και τη δυνατότητα λήψης «συγκεκριμένων» αποφάσεων .
Θα μπορούσα να γράψω πολλές σελίδες για τις ημέρες και τα έργα της πρώην υπουργού παιδείας αλλά μάλλον θα σταματήσω εδώ γιατί η μελάνι με το γενναίο κούρεμα του 30% που μας κάνατε πλέον έχει γίνει πολύ ακριβή και δεν αξίζει να ξοδέψω ούτε ένα cent παραπάνω για το συγκεκριμένο άτομο .
Κλείνοντας, θα έλεγα
Keywords
Τυχαία Θέματα