Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.


Δυστυχώς βλέποντας τις δημοσκοπήσεις η αριστερά πιάνει το 40%.Για μένα αυτό είναι καταστροφή.Θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω την άποψή μου.
Ας ξεκινήσουμε με το μεταναστευτικό.Οι αριστεροί δεν έχουν όρια η άποψή τους ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ θα καταστρέψει μέσα σε λίγους μήνες την Ελλάδα.Δυστυχώς συνορεύουμε με ένα ισλαμικό κράτος που ονειρεύεται την μισή και πλέον Ελλάδα.Επίσης
υπάρχει και.......
μια μεγάλη αντίφαση.Την στιγμή που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα τους ομοφυλόφιλους τα δικαιώματα της γυναίκας απο την άλλη υπερασπίζονται το ΙΣΛΑΜ που υποβαθμίζει τις γυναίκες και κρεμάει τους ομοφυλόφιλους στις πλατείες.
Στα εθνικά θέματα οι αριστεροί είναι ανύπαρκτοι.Οι ΣΥΡΙΖΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΚΕ αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τουρκικό κόμμα στην Ελλάδα.
Στα θέματα της οικονομίας με αυτά που προτείνουν πχ κρατικοποιήσεις διόγκωση δημοσίου όχι μόνο δεν θα λύσουν τα οικονομικά προβλήματα αλλά θα γίνουμε όπως η Βόρεια Κορέα και Κούβα.
Στην παιδεία τα πανεπιστήμια μας θα πιάσουν πιο πολύ πάτο εξαιτίας των εμμονών τους να μην υπάρχουν αξιλογήσεις για τα τμήματα αλλά και της απουσίας Ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν αφήνουμε τους ιδιώτες να κάνουν επενδύσεις στα δημόσια πανεπιστήμια.
Με λίγα λόγια ΧΑΟΣ όπως εξεγέρσεις μουσουλμάνων ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση-αποβιομηχανοοίηση της χώρας γιατί ποιος επιχειρηματίας θα έρθει να επενδύσει?Κανείς.
Ο Σαμαράς έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτό.Πιστεύει πως θα κερδίσει τις εκλογές και μετά θα είναι ο δρόμος στρωμένος μς ροδοπέταλα.Αν δεν φύγει απο αυτή την κυβέρνηση και αν δεν μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας θα μείνει για πολύ λίγο στην εξουσία.Γιατί μετά απο αυτόν θα έρθουν σαν σωτήρες οι αριστεροί και τότε ο Θεός βοηθός.Όσο για τν Καρατζαφέρη τι να πει κανείς ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ που ήθελε απλά να πάρει ένα υπουργείο για να κυβερνήσει.Έδωσε πάτημα στην αριστερά να εκετοξευτεί στα ύψη με την συγκυβέρνηση.
Στην Ευρώπη τους αριστερούς δεν τους έχουν και σε μεγάλη εκτίμηση γιατί υπάρχει παιδεία.Εδώ τους έχουμε Θεοποιήσει γιατί είμαστε ένας λαός αγράμματος χωρίς καμία παιδεία ακάλλιέργητοι εθισμένοι σε εύκολα λόγια.

ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα