Η αλήθεια του Ψωμιάδη

Στον Παναγιώτη Ψωμιάδη μπορεί να καταλογίσει κανείς πολλά. Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν διαφορετικές απόψεις ή προσεγγίσεις αναφορικά με το συμπεριφορικό ύφος του Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης, ελάχιστοι ωστόσο δεν παραδέχονται ότι “συνομιλεί” με την....
κοινωνία.

Και φυσικά, με τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, που άλλωστε του έδωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό
του 10%, στη μάχη για την ηγεσία της Παράταξης, στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2009.

Στην προεκλογική εκστρατεία για την αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επέλεξε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, συντονίζοντας τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη, και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα. Οι παρεμβάσεις του έχουν προκαλέσει συζητήσεις, οι μετρήσεις ωστόσο δείχνουν ότι η βάση της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα συσπειρώνεται εντυπωσιακά.

Χθες, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε μια μεγάλη αλήθεια, που έφτασε μέχρι… το μυαλό και την καρδιά κάθε οπαδού της Νέας Δημοκρατίας: “Αρκετά τιμωρήσαμε την Παράταξη”, σχολίασε, αναφερόμενος σε όσους επέλεξαν στις εκλογές της 6ης Μαϊου να απέχουν, ή να ψηφίσουν κάποιο από τα συμπληρωματικά κόμματα της Κεντροδεξιάς.

Και κάλεσε την παραδοσιακή εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας να δώσει μαζικό παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής, προκειμένου να αποτραπεί μια επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα έβαζε σε περιπέτειες την Ελλάδα.

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα