Γράμμα αγωνίας από ένα ταξιτζή απεργό πείνας, πού απεργεί όχι μόνο για το ταξί του αλλά και για την πατρίδα πού χάνεται…

Αθήνα, Παλαιά Βουλή...
Ο Κολοκοτρώνης δείχνει τόν δρόμο..

Ο Σωκράτης Βενετσάνος.

Απεργός πείνας μέχρι θανάτου ώσπου νά πέσει αυτή η Κυβέρνηση !
Αυτές τις μέρες λοιπόν πήραμε ένα email διαφορετικό από τα άλλα.
Κι΄ αυτό, γιατί μέσα στο κείμενό του είναι αποτυπωμένη όλη η αγωνία του Ελληνικού λαού για το σήμερα, για το αύριο, για τα παιδιά του, για την....
ασφάλειά του,
για την ζωή του ολόκληρη…

Κι΄ έτσι βλέποντας τώρα, 150 πολιτικούς να τυραννάνε 10 εκατομμύρια Έλληνες και να αποφασίζουν ερήμην για όλους μας, σού έρχεται η σκέψη και λές:

« Ρέ παιδιά, πολύ δεν πάει ; »

Μας γράφει λοιπόν ένας καλός φίλος…

«…Ο Σωκράτης Βενετσάνος λοιπόν είναι ένας αδελφικός φίλος και μέλος της Συνάξεως που μας κοινοποίησε σήμερα την πρόθεσή του κατέβει αύριο Παρασκευή 14/10/2011 σε απεργία πείνας για λόγους που περιγράφει στο παρακάτω κείμενο!!

Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά αυτός είναι ανένδοτος!

Εμείς κοινοποιούμε το κείμενο και ευχόμαστε καλή δύναμη στο δίκαιο αγώνα του...αλλά δεν γνωρίζουμε αν το πράττει και με σωστά μέσα!!
Ο Θεός μαζί μας ( π. Αντώνιος )

« Ονομάζομαι Σωκράτης Βενετσάνος του Ιωάννη και της Αδαμαντίας. Κατάγομαι από το Σοφικό της Κορινθίας και τη Ζάκυνθο. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, είμαι Έλληνας, είμαι ταξιτζής μέλος του Σ.Α.Τ.Α. και από σήμερα είμαι απεργός πείνας άχρι θανάτου, εδώ, στη σκιά του έφιππου Γέρου του Μωριά κι απέναντι από την παλαιά Βουλή αντικρίζοντας τη σημαία και το Σταυρό που είναι η καρδιά της.

Η πράξη μου αυτή δε συνιστά απονενοημένο διάβημα απελπισίας, μολονότι απελπισία ένιωσα προσωπικά, από την κατεδαφιστική λογική του κ. Υπουργού μεταφορών Ι. Ραγκούση που ως πολιτικός δήμιος προετοιμάζεται, και με συνεργό στο άθλιο προαναγγελθέν έγκλημα, την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, προχωρεί, αγνοώντας την ηγεσία της ομοσπονδίας μας και όχι μόνο, ακάθεκτος, στον αποκεφαλισμό ενός επαγγελματικού κλάδου που ουδόλως έβλαψε την κοινωνία (παρά τις όποιες επιμέρους παθογένειες του).

Και πού ουδόλως φέρει ευθύνη για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της πατρίδας μας και που η ίδια η Ευρώπη επιβάλλει την εξαίρεση του από την πλήρη απελευθέρωση που ισχύει για άλλα επαγγέλματα, λόγω της ιδιαίτερης φύσης του που επιτάσσει να ληφθούν υπόψη κανόνες και προϋποθέσεις κατά το άνοιγμα του για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Συγχωρέστε μου το γεγονός ότι ο καθένας μας έχει την αφετηρία του, που όμως πυροδοτεί και την αφύπνιση του για το γενικότερο καλό.

Η πράξη μου αυτή συνιστά συνειδητή παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της Χώρας όχι ως αγανακτισμένου, αλλά ως αφυπνισμένου μαχόμενου πολίτη. Η υποταγή στο καθήκον είναι η ουσία της τιμής. Και το καθήκον των ημερών μας είναι ένα και μοναδικό : Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

Η αντίσταση με κάθε μέσο βάσει του Αρθ. 120 Συντ. § 2 και § 4, στη σημερινή διακυβέρνηση της χώρας, που συστηματικά και κατ'εξακολο
Keywords
Τυχαία Θέματα