Γιώργος Αδάμ, Θεόδωρος Κρυωνάς, Στέλιος Λουκόγλου, Αντώνης Οραήλογλου, Σάκης Γιαννίκης τα ονόματα από τους υποτελείς δημοσιογραφίσκους με τα μεγάλα συμβόλαια. Γκιουλέκας και Παπαγεωργόπουλος οι "μπαμπάδες" τους!! Διαδώστε τη βρώμα τους..

Πριν από λίγη ώρα, έβλεπα στη δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης (TV100) τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της πόλης μας.
Χωρίς να ανήκω πολιτικά σε κάποια παράταξη, άκουσα διάφορες γνώμες από όλες τις πλευρές...

Ενδιαφέρουσες απόψεις, διαφωνίες και εντάσεις συνέθεσαν ένα, ωραίο θα έλεγα, δημοκρατικό κλίμα.

Το σημείο που θέλω να.....
σταθώ, καθώς μου προξένησε μεγάλη εντύπωση, είναι πως μέχρι πρότινος στη Δημοτική τηλεόραση υπήρχαν παράσιτα που η αμοιβή τους...
ξεπερνούσε τα 65.000 ευρώ και έφθανε έως τα 80.000 ευρώ ετησίως!!!
Τα συγκεκριμένα παράσιτα, απολύθηκαν τον Φεβρουάριο του 2010.

Τα ονόματα από αυτά τα υποκείμενα, που τόσα χρόνια το έπαιζαν διευθυντάδες και δημοσιογραφάρες είναι:
Γιώργος Αδάμ
Θεόδωρος Κρυωνάς
Στέλιος Λουκόγλου
Αντώνης Οραήλογλου
Σάκης Γιαννίκης


Μετά το τέλος της συνεδρίασης και αφού έκλεισα την τηλεόραση, έριξα μια ματιά στο ίντερνετ για να δω το ιστορικό όσων άκουσα.

Εφόσον οι παραπάνω "συνάνθρωποί" μας έχασαν τις δουλειές τους, είχαμε ένα παραλήρημα από τους κ. Παπαγεωργόπουλο και κ. Γκιουλέκα.


Να το πω λαϊκισμό (;) (στην καλύτερη και πιο αθώα έκφραση και σκέψη), να το πω πως έσπευσαν να υπερασπιστούν τα παπαγαλάκια τους (;), να το πω... συνενοχή;

Ελεύθερος είναι ο νους μου να υποθέσει ότι θέλει... Το ίδιο και ο δικός σας , αγαπητοί φίλοι που διαβάζετε την επιστολή μου.

Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα λεγόμενα του κ. Γκιουλέκα και του κ. Παπαγεωργόπουλου. Τα κόκκινα γράμματα είναι δικές μου απορίες...!


Γκιουλέκας (με αυτά που διάβασα... ευτυχώς ο κόσμος δεν τον έβγαλε δήμαρχο...):
«Με τη μέθοδο του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” που μας γυρίζει δεκαετίες πίσω, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η νέα διοίκηση αποκεφάλισαν εργασιακά σήμερα στελέχη των δημοτικών μέσων ενημέρωσης με μεθόδους που μας γυρίζουν πίσω σε εργασιακούς μεσαίωνες. Το έπραξαν δε χωρίς να τους δώσουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους μετακινούμενοι εντός της Δ.Ε.Π.Θ.-Ε σε άλλους τομείς των δημοτικών μέσων με παράλληλη μείωση του μισθού τους. (σ.σ Να διατηρήσουν τις θέσεις τους είπατε;; Μα αυτοί μας έκλεβαν! Πληρωνόντουσαν υπερωρίες που ΠΟΤΕ δεν έκαναν. Μια καλοστημένη απάτη με θύμα τους δημότες Θεσσαλονίκης. Πως είπατε;; Μια μετάταξη και όλα καλά;; Να κόψουμε και κανα δυο χιλιάρικα από τους μισθούς, και όλα μέλι γάλα; Έτσι θα ήσασταν ευχαριστημένος κ. Γκιουλέκα;;;)

Όπως διαφαίνεται από τις κινήσεις αυτές, επιδίωξη της νέας διοίκησης είναι να σπείρει φόβο, ανησυχία και πανικό σε όλους τους εργαζόμενους στα δημοτικά μέσα. Με την πρακτική που εγκαινίασε ο νέος δήμαρχος, η οποία δεν έχει προηγούμενο σε σκληρότητα και αναλγησία, στέλνει το μήνυμα ότι οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει τη δουλειά του μέσα σε μια νύχτα. Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Μπουτάρης οδηγεί τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα το Δήμου Θεσσαλονίκης σε κλεί
Keywords
Αναζητήσεις
tv100 οραήλογλου, σακης γιαννικης
Τυχαία Θέματα