Γιατί μήνυσε τον Δήμο Λαμιέων ο Φιλοζωικός...

Πως κατάφεραν να γίνει η Λαμία για ακόμη μια φορά διεθνώς ρεζίλι με το κυνοκομείο...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, υπέγραψε σύμβαση με ειδική ομάδα Γερμανών εθελοντών κτηνιάτρων, για να έρθουν στη Λαμία να φροντίσουν και να στειρώσουν ΔΩΡΕΑΝ τα αδέσποτα της πόλης. Η πρόταση είχε κατατεθεί από τον Φιλοζωικό και είχε γίνει αποδεκτή, αφού το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και ο....
Δήμος
τόσα χρόνια αδυνατεί να το λύσει.

Κι΄ ενώ εδώ και καιρό η ομάδα των Γερμανών εθελοντών κτηνιάτρων, ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται στη Λαμία την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, εμείς για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι είμαστε ανίκανοι και απαράδεκτοι, αφού δεν υπήρχε η σχετική άδεια στο χώρο του κυνοκομείου για να γίνουν οι στειρώσεις.

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το LamiaReport, ο Φιλοζωικός προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα, αλλά έγινε 'μπαλάκι", μεταξύ των ανευθυνο-υπεύθυνων χωρίς αποτέλεσμα. Φυσικά οι Γερμανοί δεν ήρθαν ποτέ και χάσαμε την ευκαιρία, χωρίς κόστος να στειρώσουμε τα αδέσποτα της πόλης.

Το πρόβλημα αυτό έφερε στην επιφάνεια το χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με το κυνοκομείο το οποίο λειτουργεί χωρίς άδεια.

Μέλος του Φιλοζωικού καταγγέλλει ότι ο δήμος εν΄κρυπτώ τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε παρανόμως, σε επεμβάσεις στειρώσεων και σε κτηνιατρικές πράξεις στο χώρο του κυνοκομείου με δικό του συνεργαζόμενο κτηνίατρο από τη Λαμία.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από ένα αδέσποτο που έχει στειρωθεί πρόσφατα και το φωτογράφησε μέλος του Φιλοζωικού.
LamiaReport.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα