Γι' αυτούς που μας μισούν.....

Αγαπητοί Αναγνώστες και Αγαπητές Αναγνώστριες,

Αυτό το άρθρο, είναι αφιερωμένο, σε όλους όσους μας μισούν. Σε όσους μας μισούν επειδή είμαστε όποιοι είμαστε. Επειδή υπάρχουμε, ζούμε, αναπνέουμε, παρά την θέληση της εγωκεντρικής υπερμεγαλοφυιούς αφεντιάς τους.

Για ποιους άραγε αναφέρομαι;
Ποιοι μας μισούν;
Για να το....
μάθουμε, πρώτα ας εξετάσουμε ποιοι είμαστε, τι είμαστε, γιατί διαφέρουμε;
Έχουμε τα εξής χαρακτηριστικά. Ελληνική Υπηκοότητα, Ελληνική Εθνική Συνείδηση, μιλάμε την Ελληνική Γλώσσα, ξέρουμε τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, έχουμε δώσει έναν Όρκο και συνήθως
φοράμε συγκεκριμένα ρούχα όταν δουλεύουμε.
Είμαστε Έλληνες και εργαζόμαστε με μόνιμη σχέση εργασίας στις Ελληνικές Ένοπλες. Είμαστε οι Έλληνες Στρατιωτικοί.

Ποιος μας μισεί;

Μακάρι να ήξερα ποιος, όχι για να τον απειλήσω ή για να τον ενοχλήσω, αλλά για να τον προσεγγύσω και να μάθω πως έφτασε να με μισεί. Με μισεί χωρίς να με γνωρίζει. Με μισεί επειδή είμαι κάτι που ο ίδιος δεν είναι.
Ή τουλάχιστον, έτσι έμαθε να σκέφτεται.
Τι νομίζει ότι ξέρει για εμένα;
Ιστορίες, διαδόσεις ή κακές εμπειρείες με συναδέρφους.
Ιστορίες : όπως μας διδάσκει η Ιστορία, οι «κακοί» στρατιωτικοί, κάνουν δικτακτορίες, καταργούν την ελευθερία. Άρα είναι «μια άτιμη φάρα», «ένα μίασμα της γής» που κακώς τους έχουμε και «τους πληρώνουμε» με τα δικά μας τα λεφτά! ….. Ναι, αυτά λέει η Ιστορία του Ελληνικού δημοκρατικού σχολείου. Στα ίδια σχολεία πήγα και την έμαθα.
Αμάν! Τι είπα;;;; Πήγα στα ίδια σχολεία; Μα τότε πως; Πως διάλεξα να γίνω αυτό το είδος του άχρηστου χαραμοφάη; Πώς μπόρεσα να διαλέξω να γίνω κακός;;; Προφανώς είμαι άλλος ένας από αυτούς που το έχουν στο αίμα τους…
Ίσως, αλλά με πατέρα δάσκαλο και μάνα μοδίστρα, πως βγήκα εγώ στρατιωτικός;
Και πολλοί αναρωτιέστε «μα τι γράφει τώρα ;;; …πάει τρελλάθηκε!»

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ … θα δείτε τι εννοώ.

Που είχα μείνει; Α, ναι διαδόσεις . Αυτοί, μένουν σε τζάμπα σπίτια, τρώνε σε τζάμπα λέσχες, πληρώνονται σαν τους δικαστές και τους βουλευτές οι «τρισκατάρατοι» και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουν και μερικά καημένα «φανταράκια» να τους φέρνουν καφέδες!
Και εμπειρείες…… θα το δούμε αυτό σε λίγο.

ΤΕΛΙΚΑ ποιος μας μισεί; Αστεία κάνετε, έτσι;
Μας μισούν Έλληνες πολιτικοί, μα πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι, μας θεωρούν «αυτιστικούς», «αντιπαραγωγικούς», «έτοιμους για πραξικόπημα» κτλ, για να μην πώ πόσες φορές αναφέρθηκε στο βήμα της Βουλής αυτό το έρμο το «περίστροφο στον κρόταφο σε ηλικία 14ων ετών» ή το νέο «φρούτο» του «…θα έρθουν άλλες δυνάμεις να επιβάλλον την τάξη»(!!!!!!).
Μας μισούν Έλληνες πολίτες, όχι όλοι, αλλά αυτοί που μας αποκαλούν «καραβανάδες», «εκμεταλλευτές», «τεμπέληδες» και όλα τα άλλα «όμορφα λόγια».
Μας μισούν οι Γερμανοί, γιατί είμαστε «πολύ παράξενοι». Ούτε κίνημα κάναμε, ούτε έχουμε εκφράσει πολιτική προτίμηση, οπότε δεν μπορεί να βγει «ψυχολογικό προφίλ». Κοίτα να δείς, όλα στραβά τα βλέπουν οι πολιτικοί της β
Keywords
Τυχαία Θέματα