Γ. Παπανδρέου: «Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας»

Ο πρωθυπουργός προέτρεψε τους υπουργούς να μη φοβηθούν τις αποδοκιμασίες

«Θα είμαστε κοντά στον λαό. Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν γι' αυτό οι πολίτες». Με αυτές τις φράσεις στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου προέτρεψε τα στελέχη του να μην......
φοβηθούν αποδοκιμασίες και ακραίες εκδηλώσεις και να παραστούν σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ήδη, οι βουλευτές και οι υπουργοί
έλαβαν εντολή να παραστούν σε όλες τις παρελάσεις και κάθε πόλη της Ελλάδας, με οποιοδήποτε κόστος ακόμα και να γίνουν δεκτοί με συνθήματα αποδοκιμασίας ή να τους ρίξουν γιαούρτια.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχει εξόρμηση των στελεχών του ΠαΣοΚ αλλά και περιοδείες του κ. Παπανδρέου σε μια προσπάθεια να σπάσει αυτό το κλίμα πρόκλησης επεισοδίων σε βάρος κυβερνητικών παραγόντων, το οποίο σύμφωνα με την κυβέρνηση είναι πολιτικά υποκινούμενο.


Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου βρίσκεται σε εξέλιξη στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Έξω από αυτό όμως, η ατμόσφαιρα μεταξύ των βουλευτών του κόμματος είναι βαριά. Η είδηση για την υστέρηση στα έσοδα ρίχνει βαριά σκιά πάνω από την κυβερνητική παράταξη.


Η συζήτηση αυτή μονοπωλούσε τα πηγαδάκια στο περιστύλιο και αρκετοί βουλευτές επισήμαιναν ότι δεν είναι δυνατόν σε αυτή τη συγκυρία να ανακοινώνονται τέτοια θέματα που επηρεάζουν την ψυχολογία του κόσμου και της αγοράς χωρίς να υπάρχει αιτιολόγηση του προβλήματος ούτε αναζήτηση ευθυνών.

http://www.tovima.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα