«Φοβάται για την ζωή του…» ο Παύλος Ψωμιάδης

Φόβους για την σωματική ακεραιότητα και την ζωή του προφυλακισμένου πρώην προέδρου της Ασπίς Πρόνοια Π Ψωμιάδη εξέφρασαν οι δικηγόροι του, στην δίκη που γίνεται για την υπόθεση της πλαστής επιταγής προς την εποπτική αρχή των ασφαλιστικών εταιριών.

Τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογένειας του, σύζυγος και κόρη, δεν....
εμφανίστηκαν στις παράλληλες δίκες τόσο για την επιταγή όσο και για την Ασπίς Kάπιταλ και οι δίκες διακόπηκαν χωρίς ωστόσο το δικαστήριο να δεχθεί τις αιτιάσεις των κατηγορουμένων.
Πάντως
μετά και από αυτές τις διακοπές είναι πολύ πιθανό να συμπληρωθεί το 18μηνο και να αφεθεί ελεύθερος.
Ειδικότερα για τις 5 Απριλίου διεκόπη από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων η δική του Παύλου Ψωμιάδη για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής που είχε προσκομίσει στην επιτροπή εποπτείας ιδιωτικής ασφάλισης ύψους 550 εκατ. ευρώ.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Ψωμιάδης, όπως επίσης η σύζυγος και η κόρη του, δικάζονται και για την εξαπάτηση επενδυτών της Aspis Capital.
Για αυτό το σκέλος της υπόθεσης η δίκη διεκόπη για τις 10 Απριλίου. Στο δικαστήριο δεν βρισκόταν ο προφυλακισμένος Παύλος Ψωμιάδης αλλά ούτε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την υπόθεση της Aspis.

http://www.asfalisinet.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα