«Εξάψαλμος» Πάγκαλου

Τον εξάψαλμο σε βουλευτές που για λόγους ψηφοθηρίας χειροκροτούν την απένταξη έργων ύψους 413 εκατομμυρίων ευρώ για την δημιουργία κέντρων επεξεργασίας λυμάτων ( ΚΕΛ ) στην Αττική, επεφύλαξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το βήμα της Βουλής.
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι δεν μπορεί την ώρα που αναζητούνται 325 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κλείσει το νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα
να.....
απεντάσσονται εντός της επόμενης εβδομάδας έργα εκατομμυρίων ευρώ «γιατί οι δήμοι», όπως είπε, «δεν προωθούν τις συγκεκριμένες διαδικασίες και αυτό να γίνεται υπό τα χειροκροτήματα διαφόρων συναδέλφων , και δικών μου. Είναι 413 εκατομμύρια ευρώ που πρόκειται να εξαφανιστούν με την ανοχή της ΕΥΔΑΠ που είναι κρατική επιχείρηση και ανήκει σε συγκεκριμένο Υπουργείο, επειδή κάποιοι δήμαρχοι με τους οπαδούς τους εκτιμούν ότι τα ΚΕΛ, μυρίζουν .Ε δεν μυρίζουν αλλά εμείς είμαστε καθυστερημένοι πολιτικά, πνευματικά και πολιτιστικά.

Η «έκρηξη» του Θεόδωρου Πάγκαλου σημειώθηκε στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ τον οποίο εκπροσώπησε ο βουλευτής του κόμματος Α. Χρυσανθακόπουλος, αναφορικά με τις επενδύσεις στη χώρα μας.

Ο κ. Χρυσανθακόπουλος σχολίασε ότι με τις συνεχείς έκτακτες εισφορές δεν πρόκειται να έρθει κανένας επενδυτής ενώ υπενθύμισε πως παρά την μείωση υπογραφών από 45 σε 26 η γραφειοκρατία αντιστέκεται σοβαρά και μία επένδυση χρειάζεται ακόμη 7.000 υπογραφές.

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα