Έτοιμη για το συνέδριο της η Δημοκρατική Συμμαχία! «Ανατροπή στην πράξη» το σύνθημα της Ντόρας

Με κύριο αίτημα την ανάγκη εθνικής συναίνεσης άμεσα, ετοιμάζεται η Ντόρα Μπακογιάννη για το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που θα έχει κεντρικό σύνθημα: «Ανατροπή στην πράξη». Το συνέδριο, στο οποίο επενδύει η Ντόρα Μπακογιάννη, στην πορεία της για αύξηση των ποσοστών του κόμματός της, αναμένεται να διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Μαΐου
στο....
ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο στόχος του κόμματος είναι μια «δημιουργική ανατροπή», όχι προς τη κατεύθυνση του μηδενισμού, του χάους και της ισοπέδωσης που δηλητηριάζει τη κοινωνία και στην ουσία λειτουργεί, αλλά υπέρ της συντήρησης των στρεβλώσεων και των παθογενειών του πολιτικού συστήματος.
Το συνέδριο θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή 27 Μαΐου 2011, με ομιλίες εκπροσώπων κομμάτων και ξένων επισήμων, αλλά και ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη. Πάντως, στο συνέδριο δεν προβλέπεται υψηλή εκπροσώπηση από πλευράς ΝΔ και η πρόσκληση της Ντόρας προς τον Αντώνη Σαμαρά (όπως έγινε και στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς) έμεινε αναπάντητη.
Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα γίνουν ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για μια σειρά από θέματα προκειμένου να υιοθετηθούν από το κίνημα και να αποτελούν τις επίσημες θέσεις τους.
Η διαδικασία αυτή θα αφορά μια σειρά από καταστατικά ζητήματα που αφορούν τη δομή του κόμματος, αλλά και πολιτικά ζητήματα, όπως θέσεις για το μεταναστευτικό, τον τρόπο εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας, τις σχέσεις Εκκλησίας και κράτους κ.α.
Οι σύνεδροι αφού ακούσουν τοποθετήσεις υπέρ της μίας ή της άλλη άποψης, θα ψηφίζουν εκείνη την ώρα τη πρόταση που πιστεύουν ότι πρέπει να αποτελέσει θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των συνέδρων και την εκλογή των οργάνων της Συμμαχίας, αλλά και του προέδρου της, όπου αναμένεται να είναι και τυπικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα