ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

Ο Πρόεδρος Καρατζαφέρης, πολλάκις αναφέρεται στα αξιόλογα στελέχη που έχει στο κόμμα του και που θα μπορούσαν άμεσα να στελεχώσουν μια υποτιθέμενη κυβέρνηση που θα σχημάτιζε όταν ο λαός δώσει την άδεια να κυβερνήσει το ΛΑΟΣ (μη γελάτε παρακαλώ, αυτό επαναλαμβάνουν συχνάκις τα στελέχη του και ο ίδιος !!!)
Εύλογα όμως γεννάται ένα ερώτημα που....
μάλλον διαψεύδει τα παραπάνω ισχυριζόμενα, διότι πως γίνεται μια κυρία και στη συγκεκριμένη
περίπτωση, η κυρία ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ, στενότατη φίλη του Προέδρου, να διορίζεται :



1ον. Επί Ν.Δ. και υπουργεύοντος επί της Υγείας, του φον Αβραμόπουλου στην Επιτροπή Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας.

http://taxalia2.files.wordpress.com/2008/10/zoirou-fek.png



2ον. Σήμερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος, με επιστολή του, ζητά από τον πρόεδρο της Βουλής να κινηθούν ταχύτατα οι σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να καταστεί δυνατή στις αμέσως επόμενες ημέρες, η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» και μεταξύ των ονομάτων που προτείνονται για τη συγκρότηση της Επιτροπής να πάλι ένα γνωστό όνομα !!

Η ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ !!!

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/blog-post_4341.html



Δηλαδή τα αξια κομματικά στελέχη είναι η εξής ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ , Άννα Ζωηρού ;



Τα άλλα «μεγάλα πλέον παιδιά» που έτρεχαν και μερικοί τρέχουν ακόμη για το κόμμα και έτρωγαν όλα αυτά τα χρόνια τον χλευασμό, τις ύβρεις, και στολίζονταν με διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα όπως φασίστας , χουντικός, χιτλερικός κλπ είναι ανάξια ή δεν έχουν τα κατάλληλα «προσόντα» όπως η κ. Άννα, εκτός και εάν κάτι άλλο συμβαίνει με τη συγκεκριμένη κυρία; Είναι δηλαδή αυθεντία στις πωλήσεις…και μάλιστα παντός καιρού και είδους !!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα