Εργασία στο εξωτερικό:

βασική προϋπόθεση η γνώση ξένων γλωσσών.

Η προοπτική εργασίας στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα ελκυστική για πολλούς από εμάς. Βέβαια, μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσει κανείς το «άλμα» είναι η ικανοποιητική γνώση της γλώσσας της χώρας προορισμού, αλλά και της Αγγλικής γλώσσας, εφόσον η ......
Αγγλική γλώσσα δεν είναι η επίσημη γλώσσα της χώρας προορισμού.

Τα εξειδικευμένα Κέντρα Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να αποκτήσει βασικές γνώσεις Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών ή Ισπανικών,
σε σύντομο χρονικό διάστημα (μέχρι 6 μήνες) μέσω ταχύρυθμων προγραμμάτων, ειδικά σχεδιασμένων για ενήλικες, που προσφέρονται με πολύ λογικό κόστος. Εάν μάλιστα κάποιος δε βιάζεται να φύγει, μπορεί να συνεχίσει από 1 έως 10 μήνες και για απόκτηση πτυχίων.
Νέα τμήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση αρχίζουν τον Ιανουάριο, το Φεβρουάριο και το Μάρτιο.
Ειδικά για εγγραφές μέχρι 5 Ιανουαρίου 2012, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμεταλλευθούν και τις πολύ καλές προσφορές που ισχύουν μέχρι και την ημερομηνία αυτή.
Περισσότερες πληροφορίες για «ταχύρυθμα μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες, Αγγλικά για ενήλικες, Γαλλικά για ενήλικες, Γερμανικά για ενήλικες, Ιταλικά για ενήλικες, Ισπανικά για ενήλικες», μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω sites και blogs:

www.eurodiastasi.gr
www.agglika-gia-enilikes.gr
www.xenes-glosses.gr
www.lower-proficiency.gr
www.agglika-gia-enilikes.blogspot.com
www.gallika-gia-enilikes.blogspot.com
www.germanika-gia-enilikes.blogspot.com
www.italika-gia-enilikes.blogspot.com
www.ispanika-gia-enilikes.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα