ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ -πλεον- Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΛΥΣΗ!

ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!

Η παραμονή μας στο ευρώ σηματοδοτεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Οι εκβιασμοί της τρόϊκας είναι καθημερινό μενού, με την εθνική ταπείνωση και τον εξευτελισμό των Ελλήνων να βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη.
Ας πάψουν πια οι εγχώριοι πολιτικοί απατεώνες σαν τον....
Παπανδρέου
και τον Βενιζέλο, να εκφοβίζουν τον λαό ότι θα επέλθει η συντέλεια της χώρας εάν φύγουμε από την ευρωζώνη και επιστρέψουμε στη δραχμή. Η ολοκληρωτική καταστροφή μας επέρχεται καθημερινά με την συνέχιση της παραμονής μας στο ευρώ. Το νόμισμα αυτό, στα χέρια της Γερμανίας χρησιμοποείται ως όπλο εκβιασμού, υποδούλωσης του λαού μας και αρπαγής από μέρους της, τής δημόσιας περιουσίας μας. Με το ευρώ έχουν -ήδη- καταλυθεί οι δημοκρατικές ελευθερίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι κατακτήσεις του λαού στην εργασία.
Όταν η καγκελάριος της Γερμανίας δηλώνει αναιδώς στο Κοινοβούλιό της ότι "οι χώρες με μεγάλο δημόσιο χρέος πρέπει να χάνουν μέρος της εθνικής κυριαρχίας τους", τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για προκειμένου να γίνει αντιληπτή η μετάλλαξη της Ευρώπης σε οργάνωση με φασιστικά στοιχεία όπου η τοκογλυφία καθορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού;
Ο τελευταίος εκβιασμός των δανειστών μας "αν δεν υπογράψετε το Μνημόνιο της 27ης Οκτωβρίου για την παραχώρηση της περιουσίας και εθνικής σας κυριαρχίας, δεν παίρνετε την 6η δόση" , αποτελεί την πιο ωμή απόδειξη ταπείνωσης, διαπόμπευσης του λαού μας και παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας.
Και αυτά, λόγω του ενιαίου ευρωπαϊκού ομίσματος, του ευρώ!
Έτσι θέλει να πορευτεί για τα επόμενα χρόνια το έθνος μας;
Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια και ανεξαρτησία, είναι ανάγλκη να επιστρέψουμε στην δραχμή. Ναι, ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΌΤΙ ΞΕΝΙΚΑΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ
Το έθνος μας θεμελίωσε για χιλιάδες χρόνια την ύπαρξή του μέσα από το τρίπτυχο ελευθερία, αυτονομία, αυτάρκεια. Μπορούμε λοιπόν να παράγουμε τα δικά μας αγαθά, αυτά τα οποία φρόντισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις να μας εξαναγκάσουν να μην παράγουμε, αλλά να τα εισάγουμε από άλλες χώρες.
Ας φύγουμε από την ξεφτιλισμένη Ευρώπη των τοκογλύφων και ας τυπώσουμε χρήμα για να πληρωθούν συντάξεις, μισθοί κ.λ.π.

Τα υπόλοιπα, τα λέει με κάθε λεπτομέρεια ο Γιώργος Δελαστίκ, ο έμπειρος σε αυτά τα θέματα δημοσιογράφος:
"Η εισαγωγή εθνικού νομίσματος επιτρέπει καταρχάς τη λειτουργία της εσωτερικής αγοράς, καθώς το κράτος «κόβει νόμισμα» κι έτσι πληρώνονται μισθοί και συντάξεις. Η μη διαπραγματεύσιμη δραχμή διασφαλίζει το νόμισμα από ανεπιθύμητες υποτιμήσεις.

Όπως και σήμερα, τα έσοδα της χώρας από τον τουρισμό, τις εξαγωγές και τη ναυτιλία είναι οι εισροές που τότε θα μας εξασφαλίζουν το όποιο συνάλλαγμα, μαζί, φυσικά, με τα δάνεια που θα παίρνει η χώρα από το εξωτερικό.<
Keywords
Τυχαία Θέματα