Επιλεκτική Δημοκρατία όπως επιλεκτική συγκυβέρνηση στην Ελλάς του 2012

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ! Σε μια μοίρα προδιαγεγραμμένη από τραπεζίτες, πολιτικούς και εξωτερικούς παράγοντες η μόνη αντίσταση είναι η Ελληνική ΨΥΧΗ. Αυτό που ποτέ δεν υποδούλωσε κανείς λαός ή φορέας, αυτό που δημιούργησε τον νεώτερο παγκόσμιο Πολιτισμό διότι χωρίς αυτόν είμαστε..κανείς.
Η Μεγάλη αλήθεια όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα πλέον τις τελευταίες ημέρες και με διαρροές πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης δείχνουν όπως μαρτυρά
και εκείνο το τραγουδάκι του Παπακωνσταντίνου- του Βασίλη να μην παρεξηγηθώ- που.....
αναφέρει ότι "το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλεημένο" στο κομμάτι με τίτλο 'Ελλάς'. Διαβάζαμε το 2010 για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τώρα την βιώνουμε. Το χειρότερο είναι ότι μετεκλογικά θέλουν να την επιβάλλουν όπως αναφέρει στις 4./3 ο Κυριακάτικος Τύπος. Δηλαδή κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν να κυβερνήσουν μαζί και ίσως με τον κ. Λουκά ξανά στο ίδιο τιμόνι.
Απατώνται διότι υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο...που είναι ο κυρίαρχος περήφανος Λαός μας..
Φυσικά έχουμε αναφέρει ότι το καλοκαίρι εκτός από την εργασιακό μεσαίωνα που έρχεται κάποια στιγμή θα ομιλούν για Μνημόνιο 3 που θα επισφραγίσει το τέλος της εργασιακής ελευθερίας.
Είναι έκδηλο ότι πλέον εκτός από την επιλεκτική χρεοκοπία που οδήγησαν την χώρα μας τώρα θα έχουμε και Επιλεκτική Δημοκρατία που θα λειτουργεί κατ επίφαση και κατ εντολή. Ίσως διότι η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος με τον συμφερτό των συμφερόντων και παρελκόμενων κερδοσκόπων δεν θέλει να δείξει την αδυναμία του και να την φορτώσει στον λαό. Όμως έχουν γνώσιν οι φύλακες.
Διότι αν κάποτε οι πρόγονοί μου θυσιάστηκαν και απελευθέρωσαν την Μεσσηνία κατεβαίνοντας από τα βουνά των Ντρέδων δεν ξεκαθάριζαν το όνομα και την ουσία της Ελευθερίας ίσως να ήμασταν ακόμα υπόδουλοι. Οπως είμαστε δηλαδή λόγω τρόικας, ΔΝΤ, Ευρωπαίων που θα μας χρεοκοπήσουν όταν το απαιτούν οι συνθήκες. Ο Πλάτωνας στο άριστο έργο του 'Πολιτεία' αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Στο ανθρώπινο επίπεδο, ο δίκαιος άνθρωπος αν αδικήσει, υποδουλώνει το ευγενικότερο το θεϊκό κομμάτι του, στο πιο ελεεινό το πιο μιαρό. Οι ηδονές, η ακολασία, η αυθαιρεσία, η δύστροπη συμπεριφορά, η τρυφηλή ζωή, η κολακεία, η δουλοπρέπεια, και η βαριά χειρωνακτική εργασία όταν κυριαρχούν στον άνθρωπο, επικρατεί αυτή η λανθασμένη εικόνα της δικαιοσύνη". Ας το έχουμε υπόψη μας.

http://radio936.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα