Επικοινωνιακά κόλπα με τους φοροφυγάδες

Εντυπωσιακό το πρώτο θέμα της εφημερίδας «Τα Νέα» του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για την αποκάλυψη λίστας με 77 επαγγελματίες οι οποίοι απέκρυψαν εισοδήματα 2 δις ευρώ. Κομμωτές, εργολάβοι, μάνατζερ ποδοσφαίρου, γιατροί κ.λπ. δήλωναν ελάχιστα εισοδήματα και είχαν απίστευτες καταθέσεις. Μπράβο στο ΣΔΟΕ που κατάφερε να τους βρει, όμως, μια απορία έχουμε:

Γιατί η κυβέρνηση και ειδικά το υπουργείο Οικονομικών, έδωσε τη....
λίστα αυτή στα Νέα
για να τη δημοσιεύσουν τώρα; Μήπως η επεξεργασία των στοιχείων τέλειωσε πρόσφατα; Όχι βέβαια εδώ και καιρό υπήρχαν αυτά τα ονόματα και οι αριθμοί απλά επελέγη αυτή η χρονική στιγμή. Γιατί; Μα φυσικά γιατί τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Κουσελάς τους εξευτέλισε. Και κυρίως τον Β. Βενιζέλο και κατά δεύτερο τον Γ. Παπακωνσταντίνου. Τους είπε, λοιπόν, τι έγινε η λίστα με φοροφυγάδες που έκρυψαν 1 δις ευρώ και τους ρώτησε αν έχουν κάνει τίποτε τόσους μήνες αφότου παρέδωσε τη λίστα στο Μαξίμου. Μάλιστα, ο κ. Κουσελάς είπε ότι τον έδιωξαν από την κυβέρνηση ακριβώς γι’ αυτή τη λίστα και τις ενοχλήσεις του προς το Μαξίμου.

Θέλοντας λοιπόν να κάνει ρελάνς ο Βενιζέλος και να δείξει ότι δε μασάει έσπευσε να δώσει λίστα με φοροδιαφυγή 2 δις ευρώ μήπως και προλάβει την ξεφτίλα και τις καταγγελίες ότι κρύβει τη λίστα.

Επικοινωνιακά κόλπα που όμως θα έχουν αποτέλεσμα μόνο αν η κυβέρνηση κυνηγήσει ανελέητα τους φοροφυγάδες, κι όχι αν απλά δημοσιεύσει τα στοιχεία τους.


http://www.antinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα