ΕΠΕΙΓΟΝ:Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ…!!!

Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος

Με την κατάργηση των δύο Οργανισμών (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ), στο ταμείο του ΙΚΑ εισέρχονται από τις εισφορές των εργαζομένων περίπου 50.000.000 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως.

Δηλαδή ενώ οι...
δύο παραπάνω οργανισμοί έχουν κλείσει εδώ και τρις μήνες ο κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ σαν διοικητής του ΙΚΑ συνεχίζει να εισπράττει το ποσοστό που παρακρατείται υπέρ των ανύπαρκτων οργανισμών χωρίς να το αποδίδει πουθενά
παρά να συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή να καλύπτει τις μαύρες τρύπες που δημιούργησαν στα ταμεία και κυρίως στο ΙΚΑ.
Την ευθύνη όμως για την διασφάλιση αυτών των χρημάτων την έχει ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Κοικίλιας ο οποίος κληρονόμησε τους δύο οργανισμούς και πρέπει να λογοδοτήσει για την κινητή και ακίνητη περιουσία τους.

Στην παρούσα φάση που υπάρχει μείζων πρόβλημα ρευστότητας για τα φάρμακα των επειγόντων περιστατικών, θα μπορούσε να δημιουργηθεί άμεσα ένα ταμείο διακομματικής διοίκησης , επειγόντων περιστατικών για την προμήθεια φαρμάκων σε άτομα που έχουν άμεση ανάγκη και να διαχειριστεί αυτά τα ποσά.

Τα χρήματα είναι υπερ- αρκετά και θα μπορούσαν να καλύψουν άλλες τις έκτακτες ανάγκες σε καθημερινή βάση της χώρας.

Με το δεδομένο ότι τα κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας (Νοσοκομεία), αριθμούν περίπου 150 θα μπορούσε αναλογικά να δίνονται 330.000ευρώ σε μηνιαία βάση στο καθένα.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε από τα παραπάνω, όλα μπορούν να γίνουν γιατί τελικά αυτός ο λαός το μόνο που κάνει καλά είναι να πληρώνει.

Αυτοί όμως που διαχειρίζονται τον κόπο και τον ιδρώτα του είναι απατεώνες και αυτός ο λαός δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά…

Άρα λεφτά για επείγοντα φάρμακα υπάρχουν μη ύπαρξη πολιτικής βούλησης και η κακοδιαχείριση δεν επιτρέπουν την αντιμετώπιση του προβλήματος..

Κρίμα για αυτόν τον υπέροχο Ελληνικό Λαό…!!!!!!

http://thoureios.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα