Εντονο "φλερτ" με υποβιβασμό για τέσσερις ΠΑΕ

Με τον υποβιβασμό "φλερτάρουν", πλέον, οι Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Εθνικός Αστέρας, Ηλιούπολη με βάση τις πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν, την Τρίτη (11/7), από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, κ.κ. Ανδρέα Φάκο και Εμμανουήλ Αντωνακάκη. Οσον αφορά στα φυσικά πρόσωπα, διώξεις ασκήθηκαν και για τους.....
: Γιάννη Παπακώστα, Αχιλλέα Μπέου, Αθανάσιου Ντότση, Γιάννη Παπαδόπουλου,
Νίκου Παντέλη, Γιώργου Τσακογιάννη, Μιχάλη Νικολόπουλου, Νίκου Χάλκου. Η παραπάνω κατηγορούνται για δωροδοκία και στοίχημα κατ' εξακολούθηση, ενώ η τιμωρία προβλέπει πρόστιμο από 20.000 μέχρι 60.000 και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά την ποινική δικαιοσύνη δράση αναλαμβάνουν οι αρμόδιες Πειθαρχικές Επιτροπές της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ, της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Football League και Football League 2, όπου και προκαλούνται ερωτήματα για τις αποφάσεις που θα παρθούν, καθώς μέχρι στιγμής επικρατεί δυσαρέσκεια από πρόσωπα του χώρου αναφορικά με τη στάση που κράτησαν κατά το παρελθόν σε διάφορες υποθέσεις.
Αναφέρεται, πάντως, ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα υπάρξουν κλήσεις σε απολογία, αλλά θα πάρουν χρόνο μέχρι την επόμενη.



http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα