Ενωτική Διακήρυξη Ελλήνων

Όλα τα κινήματα όλες οι πορείες λοιδορούν και έχουν σκέτα συνθήματα, δεν είδαμε καμιά πορεία να έχει δύναμη, σθένος, ακόμη και των εφέδρων η φωνή ήταν μια φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Καμία κίνηση δε προβάλλει συγκεκριμένες λύσεις απόψεις και επιχειρήματα και στο τέλος δεν απομένει τίποτα ουσιώδες στον κόσμο παρά μόνο τα βίαια επεισόδια. Τα πράγματα αφήνονται στην τύχη, αγανακτισμένοι, αναρχικοί, πατριώτες πάσχουν από
εγωκεντρισμό αρνούνται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική διατηρούν τις μεροληπτικές τους θέσεις και δεν ενώνονται ώστε να εξυψωθούν και να επιφέρουν την αλλαγή προς το...
καλό.
Δεν υπάρχει επιτροπή από ηγετικές μορφές που θα κατευθύνει τον αγώνα τους και θα τον οδηγήσει στην επιτυχία Η Ελλάς πάντα πετύχαινε και προόδευε όταν οι Έλληνες ενώνονταν υπό ενός ηγέτη ή μιας ιδέας. Η ηγετική μορφή απουσιάζει σήμερα κι όσοι βρίσκονται σε προηγετικό επίπεδο δεν αφήνεται εκ τους συστήματος να εξυψωθούν κι άλλο και με διαφόρους τρόπους υποβιβάζονται ή χάνονται ή διαφθείρονται κλπ. Γι’ αυτό είναι ανάγκη η ύπαρξη η δημιουργία μιας ιδέας μιας κατευθυντήριας ιδεολογίας, η παρακάτω διακήρυξη προσπαθεί να αποτελέσει το κατευθυντήριο ένα έναυσμα προς αυτήν την πολυπόθητη κατεύθυνση.

Κατόπιν μακράς έρευνας και κατανόησης του πολιτισμού μας και μέσα από εκατοντάδες ώρες συζητήσεων με πνευματικά ανεπτυγμένους ανθρώπους, ανθρώπους ικανούς να σκέφτονται υψηλές ιδέες, δραστήριοι, αντιδραστικοί και αποφασιστικοί και μέσα από την μελέτη των απόψεων και των επιθυμιών των πολλών, σκεπτόμενος χωρίς να βγάζω άμεσα συμπεράσματα αλλά σχολαστικά και αντικειμενικά σκεπτόμενος συνέκρινα λογικά τις απόψεις όλων. Έτσι έφτασα συμπερασματικά να καταλήξω στις ακόλουθες ανεξάρτητες γνώμες που θεωρώ πως πλησιάζουν μέγιστα το δίκαιο και την αλήθεια.



ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΕΛΛΗΝΩΝ


Aρ.1 ΕΘΝΟΣ

Αρ.2 ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρ.3 ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Αρ.4 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ.5 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ.6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ.7 ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρ.8 ΥΓΕΙΑ

Αρ.9 ΑΜΥΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αρ.10 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


1 ΕΘΝΟΣ

- Τέλος στην αλλοίωση της Ελληνικής φυλής του αιωνίου έθνους μας.

- Γηγενείς Έλληνες τέκνα Ελλήνων θα λαμβάνουν ιθαγένεια και πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Υπόλοιποι πολίτες (μετανάστες) άλλων χωρών μόνο παροχή υπηκοότητας και αστικών δικαιωμάτων.

- Έλεγχος όλων των μεταναστών και επαναπροώθηση της πλειοψηφίας αυτών ειδικά των κακοποιών στοιχείων. Παραμονή μόνο μεταναστών που προσφέρουν εις την ευρύτερη κοινωνία, δεν επιδιώκουν αλλοίωση πληθυσμιακή και δεν προσηλυτίζουν θρησκευτικά. Σωστή μετανάστευση με διακρατικές συμφωνίες.

- Παροχή, εργασίας επιδοτήσεων και διαφόρων κρατικών παροχών πρώτα σε Έλληνες.

- Ελαχιστοποίηση της μίμησης ξένων
Keywords
Τυχαία Θέματα