ΕΜΕΙΣ θα μείνουμε ΕΔΩ!!

Ζούμε ημέρες μεταπολέμου τότε που οι Έλληνες φεύγανε αφήνοντας πίσω τους αποκαΐδια από πολέμους αλλόθρησκους κι εμφύλιους αναζητώντας την τύχη τους σε άλλους τόπους. Τότε που με την σπιρτάδα τους χτίσανε άλλες πατρίδες που ακόμη και σήμερα στα θεμέλια τους ακούς τον παλμό απ’ την καρδιά τους.
Σήμερα πάλι στο ίδιο έργο θεατές να βλέπουμε νέους ταλαντούχους , ελπιδοφόρους να μεταναστεύουν αναζητώντας το αυτονόητο, μια δουλειά, αλλά σε ξένα μέρη για να χτίσουν κι αυτοί με την σειρά τους κολοσσούς που κάποτε θα γυρεύουν και πάλι να αφανίσουν την μητρόπολη τους όπως σήμερα η Αμερική κι η.....
Γερμανία.
Εμείς όμως θα μείνουμε εδώ να αναστηλώσουμε ξανά την πατρίδα και κάνουμε έκκληση και σε εσάς να μη φύγετε να μη ξενιτευτείτε να μεταναστεύσετε εδώ στην Ελληνική ύπαιθρο , τα Ελληνικά νησιά που θέλουν να ερημώσουν, να τους δώσετε πνοή απ’ την πνοή σας, ζωντάνια απ’ τη ζωντάνια σας. Να βρείτε νέες ιδέες δημιουργικές , νέες δουλειές και επιτέλους να σταματήσουμε να εισάγουμε κι ας αρχίσουμε να εξάγουμε, Ελλάδα , ήλιο , θάλασσα, προϊόντα δικά μας μοναδικά, ας ζήσουμε μ’ αυτά που έχουμε κι είν’ αρκετά.
Μη φύγετε, ας φύγουν αυτά τα μιαρά ανθρωπάκια που την διοικούν, ας φύγουν οι καιροσκόποι.
Εμείς θα μείνουμε εδώ να ξαναχτίσουμε μια καινούρια πατρίδα σε πείσμα των καιρών σε πείσμα δικό τους.

Εμείς θα μείνουμε Ελλάδα.

Με αγάπη
Σμιξιώτης Κωνσταντίνος

Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα