Έλληνας της πόλης συνελήφθη με αυτοκόλλητα του "στόχου", σημαία του ανεξάρτητου πόντου και φωτογραφίες τουρκικών στρατοπέδων..."

Μόλις δυό μέρες πριν συνελλήφθησαν στην Κομοτηνή δυό "μουσουλμανόπαιδες" της μειονότητας, εντελώς τυχαία από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
και πιο συγκεκριμένα της Δίωξης Ναρκωτικών που διενεργούσαν τακτικούς ελέγχους. Η στάση των δύο νεαρών, ιδιαίτερα ενοχική και περίεργη, κίνησε τις υποψίες των Αστυνομικών που πολύ ορθώς διεύρυναν την έρευνα τους πέραν του αντικειμένου τους. Αποτέλεσμα ήταν η αποκάλυψη ότι στην κατοχή τους υπήρχαν εκτός από φωτογραφίες Ελληνικών Στρατοπέδων, φωτογραφική αναπαράσταση της....
ψευτοσημαίας
της "ανεξάρτητης τουρκικής δυτικής Θράκης" (ίδια με αυτήν που έχει ο ψευτομουφτής Μετέ στο γραφείο του) και σύμβολα των Γκρίζων Λύκων, δίνοντας σαφές στίγμα των απόψεων των κατευθύνσεων και της δράσης τους.
Θα περίμενε κανείς η παραπάνω είδηση, να πάρει την θέση που αντικειμενικά της αξίζει στην επικαιρότητα, παρ' όλα αυτά καθόλου δεν μας ξενίζει το γεγονός ότι ακόμη μιά φορά, το επικοινωνιακό κατεστημένο αρνήθηκε έστω και να αντιληφθεί το γεγονός. κατορθώνοντας να το υποβαθμίσει και στο τέλος να το εξαφανίσει... Ας υποθέσουμε όμως τι θα συνέβαινε αν...

Αν από την τουρκική Αστυνομία είχε συλληφθεί κάπου στην κατεχόμενη Ανατολική Θράκη, Έλληνας της Πόλης με αυτοκόλλητα του "Στόχου", Σημαία του Ανεξάρτητου Πόντου και φωτογραφίες τουρκικών στρατοπέδων... Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει και δεν θα σας διαψεύσει! Αν είχε συλληφθεί -και δεν είχε βρεθεί πεταμένος σε κάποιο χαντάκι κακόφημης γειτονιάς της Πόλης ως θύμα ληστείας- η διαπόμπευση του, τα βασανιστήρια, η φωτογραφία του σε όλα τα τουρκικά μέσα, οι πιέσεις και οι διώξεις στους εναπομείναντες από την τούκικη λαίλαπα Έλληνες της Πόλης, τα αντίποινα και οι διαδηλώσεις των Γκρίζων Λύκων ενάντια στο Πατριαρχείο, θα απασχολούσαν τότε αναγκαστικά και τα ελλαδίτικα ΜΜΕ, που απέκρυψαν όμως την σύλληψη των δύο "μουσουλμανόπαιδων" τα οποία κατηχήθηκαν στην Οργάνη της Κομοτηνής από τους Ιμάμηδες των ψευτομουφτήδων και τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου.

Μόνο όσοι ασχουλούμαστε συστηματικά και καθημερινά με τα Εθνικά μας προβλήματα γίναμε γνώστες και κοινωνοί της είδησης. Τα φοβικά και ενδοτικά αντανακλαστικά του καθεστώτος που δεν ελέγχει απλά αλλά καθοδηγεί την ενημέρωση, λειτούργησαν άρτια με ελάχιστες "παραφωνίες". Φοβικό και ενδοτικό βέβαια είναι από την φύση του και το ίδιο το καθεστώς που λειτουργεί ενάντια και εις βάρος του Κράτους των Ελλήνων που δημιουργήθηκε και μεγάλωσε στην πρόσφατη ιστορία και ως αποτέλεσμα της εθνεγερσίας του 1821 με ποταμούς αίματος των προγόνων μας, δίνοντας εδαφική υπόσταση στην Εθνική μας Ελευθερία.


Αυτό το Κράτος, το καθεστώς με ημερομηνία έναρξης την 24 Ιουλίου του 1974 και ημερομηνία λήξης σύντομη, όχι μόνο αρνείται συστηματικά να το προστατέψει, αλλά το υπονομεύει με κάθε τρόπο εδώ και δεκαετίες, λειτουργώντας υποστηρικτικά στις πιέσεις που δέχεται από τους φυσικούς του εχθρούς, που αποβλέπουν χωρίς να το κρύβουν στον δραστικό περιορισμό του ζωτικού μας χώρου προς όφελος τους. Συντονισμέ
Keywords
Τυχαία Θέματα