ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Μεσα σε ολα οι δεξιοτενχνες του σατανισμου δημιουργησαν ενα ακομη ζητημα για το ποια ειναι η εθνικοτητα του Χριστου.Αρχισαν λοιπον να βγαινουν διαφοροι οι οποιοι ελεγαν της αποψεις τους μαζι με τα οποια στοιχεια επικαλουνταν.
Μεταξυ αυτων οι μαυροι θεοσοφιστες τεκτονες οι εψιλον 666 οπου εχουν κανει ενα κραμα σχιζοφρενικο Χριστιανοδωδεκαθεισμου,οπως
παρανοικο ειναι το κραμα του Ιουδαιοχριστιανισμου της παλαιας Διαθηκης το οποιο ειναι γεματο αντιφασεις , ειναι γεματο εγκληματικους χαρακτηρες οι οποιοι δεν εχουν καμια απολυτος δουλεια με τον ενα μοναδικο θεο της αγαπης.
Ο Αβρααμ για παραδειγμα πουλησε τρεις φορες την γυναικα του Σαρα σε ανταλαγμα που την .....
πουλησε πηρε χρυσο,καμηλες,και μικρα κοριτσακια για σεξ,αραγε τι δουλεια να εχει αυτος ο τυπος με τον Χριστο,οπως και αλλοι παρομοιοι , ο Λοτ κλπ.
Υστερα Ο χριστος για παραδειγμα ειπε να ερευνα ο κοσμος της γραφες.η εβραιοι προσθεσαν το πιστευε και μη ερευνα δηλαδη τυφλη υπακοη.

Ο χριστος ειπε οτι ηρθα σαν αμνος αλλα θα επιστρεψω σαν λιονταρι, κοινος θα σας παρει και θα σας σηκωσει (οσοι εχουν κανει αμαρτιες),οι εβραιοι ομως εβγαλαν το αμα σε χαστουκισουν να γυρισεις και το αλλο μαγουλο,και αλλα διαφορα τα οποια προσθεσαν με τους αιωνες , δημιουργουντας μια θρησκεια τρελων αντιφασεων .
Ο θεος της παλιας διαθηκης ειναι ενας θεος αιμοβορος που θελει θυσιες ανθρωπων,που ειναι εκδικητικος και αιμοδιψης ,στελνοντας τους εβραιους στο ονομα του να σκοτωνουν διαφορους λαους,φυσικα τους επιτρεπει να βιαζουν,να κανουν σοδομισμους,στοματικα,οργια ,ομοφυ
λοφιλιες,να κανουν σεξ με της μανες τους ,της αδερφες τους,και να εχουν σκλαβους.

Ολοι οι λαοι που πιστευαν στον διαβολο απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα ,εχουν σκλαβους,κανουν,σοδομισμους,οργια,αιμομιξιες, ανθωποθυσιες(βαβυλωνιοι,περσες,αιγυπτιοι,εβραιοι,αραβες),και ολα τα καλα παιδια.
Οτι δηλαδη απαγορευει ο Τριαδικος θεος απο την ημερα που εκανε το συμπαν το εκαναν οι εβραιοι ,φυσικα ηταν ο λαος του θεου αλλα οχι του τριαδικου αλλα ενος αλλου του εωσφορου .
Γεγονος ειναι οτι ο Χριστος Γεννηθηκε σε μια Ελληνοκρατουμενη περιοχη η οποια ηταν αιωνες Ελληνικη,με το 80% περιπου να ειναι Ελληνες εκεινη την εποχη.Αυτο θα παιξει καθοριστηκο ρολο στα παιδικα του χρονια ως ανθρωπου γιατι ειχε δυο φυσεις μια θεικη, και μια αθρωπινη Θεανθρωπος,ωστε μεγαλωνοντας αναμεσα σε Ελληνες να αποκτησει μια Ελληνικη νοοτροπια δηλαδη να εξελληνιστη ,οπως συνεβη με πολλους εβραιους.Αυτο φυσικα περαν του οτι ηταν θεος του καλου ειχε επανω του ασκησει μια επιροη ωστε να βλεπει τα πραγματα πολυ διαφορετικα απο τους ταλμουδιστες-καμπαλιστες εβραιους(βλ.δηλ Σεραφειμ πειραιος οτι οι περισσοτεροι εβραιοι απο μονοθειστες εγιναν εωσφοριστες) ,για αυτο τον λογο ανεπτυξε μια Ελληνικη νοοτροπια των πραγματων που τον εκανε
αυτοματα νουμερο ενα εχθρο των εβραιων.

Οταν πηγε μια αντιπροσωπεια αρχαιων Ελληνων να τον επισκεφτει, τον ειδοποιησαν δυο απο τους μαθητες του οτι τον γυρ
Keywords
Αναζητήσεις
ο χριστος ηταν εβραιος, τι εθνικοτητας ηταν ο χριστος
Τυχαία Θέματα