Ελλάδα - Ισραήλ . Η Ισχυρή Συμμαχία που θα σημάνει την έξοδο απο την κρίση

Ο Ενεργειακός Παγκόσμιος χάρτης έχει δείξει πλέον ότι οδεύει προς επικαιροποίηση και απο ότι φαίνεται , πόλο ενδιαφέροντος του Δυτικού Κόσμου , ώς προς τα νέα ενεργειακά κοιτάσματα , αποτελεί η Μεσόγειος και ειδικά η θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου και της Κρήτης .

Έχουμε εξηγήσει σε παλαιότερο άρθρο ότι η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στα χωρικά ύδατα της
Ελλάδος , την.....
καθιστά αυτομάτως στρατηγικό εταίρο των συμμάχων μας Ισραηλινών , Αμερικανών , Άγγλων και του επονομαζόμενου Δυτικού Κόσμου εν γένει .
Είναι πραγματικά λυπηρό ότι ορισμένοι κρατικοδίαιτοι δημόσιοι υπάλληλοι , φορείς κρατικής εξουσίας και διαπλεκόμενα δημοσιογραφικά συμφέροντα , που έχασαν τα προνόμιά τους αρχικά απο την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τώρα απο την Κυβέρνηση του κου Παπαδήμου , και όλως τυχαίως ανήκουν στην δεξιά παράταξη , έχουν θέσει στο τραπέζι λαικίστικων συζητήσεων το τεράστιο αυτό πλεονέκτημα μας .

Ενώ ο Ελληνικός λαός , πρόθυμα , έχει κατεβάσει το κεφάλι και δίνει τον αγώνα του , το περίσσευμά του για να διασωθεί τόσο η χώρα απο την χρεοκοπία , όσο και η Ευρωπαϊκή της προοπτική , έχουμε κάποιους δεξιάς νοοτροπίας και αντιλήψεων δημόσιους υπαλλήλους , κρατικούς λειτουργούς δημοσιογράφους κλπ οι οποίοι να θεωρούν ότι πρέπει να κατασπαταλήσουμε τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδος , ποντάροντας στο γιγαντισμό του ογκώδους δημόσιου τομέα , σε παχυλά εφάπαξ και εξωπραγματικές συντάξεις που αργότερα θα μετατραπούν σε προίκες και τζίπ .
Είναι η ώρα να δείξουμε επιτέλους , την ύστατη στιγμή έστω υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση . Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για το κρυφό μας χαρτί στην διαπραγμάτευσή μας με τις ξένες εταιρείες και το κράτος του Ισραήλ με τόσο απαξιωτικό τρόπο .

Τα ενεργειακά μας κοιτάσματα , πραγματικά θείο δώρο θα έλεγα , είναι το μερίδιό μας στην Ελληνο – Ισραηλινή νέα συμμαχία που έχει προκύψει στην περιοχή και αποτελεί την μοναδική νησίδα σταθερότητας σε μια διαρκώς κλιμακούμενη ένταση που έχει ξεσπάσει σε αραβικές χώρες στην περιοχή ή στην διαφαινόμενη χρεοκοπία των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου .

Η συμμαχία σε όλους τους τομείς ( εμπορική , στρατιωτική κλπ ) με το Ισραήλ , την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί σωτηρίας για εμάς τους Έλληνες .

Αξίζει να θυσιάσουμε την γεωπολιτική μας κατάσταση και τα πλεονεκτήματα που έχουμε στα χέρια μας για τα επόμενα 100 χρόνια για να πάρουν εφάπαξ και συντάξεις οι δημόσιοι υπάλληλοι . Πραγματικά , είμαστε έτοιμοι να γίνουμε στρατηγικοί εταίροι του Ισραήλ και κατ΄ επέκταση της ΗΠΑ και θα το θυσιάσουμε επειδή μερικοί τεμπέληδες Δημόσιοι Υπάλληλοι θέλουν να κοπροσκυλάνε στα γραφεία τους βαρώντας σφραγίδες στα γεμάτα ορθρογραφικά λάθη έγγραφα που οι ίδιοι τυπώνουν;

Έλεος πλέον . Σκεφτείτε το μέλλον.

http://pasokhtefra.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα