Είμαι κερδοσκόπος. Συλλάβετέ με!

Καθημερινά εντείνεται η συμμοριτολογία περί "μπλοκ της δραχμής".
Έχουν φτάσει στο σημείο να ποινικοποιούν την άποψη!

Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι συν αυτοίς παπαγάλοι των Αγορών επιδίδονται εδώ και καιρό σε ένα σπριντ απίστευτης τρομοκράτησης της....
αντίθετης άποψης.

Μας λένε "όποιος υποστηρίζει την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα (δραχμή) έχει βγάλει
τα λεφτά του έξω και περιμένει την αλλαγή νομίσματος για να έρθει να κερδοσκοπήσει πάνω στη χρεωκοπία ή εξυπηρετεί συμφέροντα που σχετίζονται με κερδοσκοπία"!

Δηλαδή όποιος υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή κατηγορείται για ποινικό αδίκημα!

Μιλάμε για την αποκορύφωση της πολιτικής αθλιότητας!

Ωραία ρε μαλάκες, εγώ υποστηρίζω ότι το καλύτερο είναι να πάμε στη δραχμή σε εύλογο χρονικό διάστημα.
(σ.σ. Όχι άμεση αλλαγή νομίσματος, αλλά να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία προετοιμασίας της οικονομίας μας για αυτήν την αλλαγή, ώστε να έρθει όσο πιο ομαλά γίνεται μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.)
Η περιουσία που έβγαλα έξω!

Φυσικά και έχω βγάλει τα εκατομμύριά μου έξω, έχω και μια "Α" πρόσβαση στις Αγορές, παίζω συνάλλαγμα και υποστηρίζω την αλλαγή νομίσματος για να φέρω εδώ τον παρά μου να κερδοσκοπήσω στις πλάτες σας!

Τώρα έλα ρε δικομματικέ αλητάμπουρα να με κατηγορήσεις για κερδοσκοπία, να με συλλάβεις, να με χώσεις στο μπουντρούμι και να ησυχάσεις με την πάρτη μου.
Αυτό δε θες ρε;
Την ίδια φάτσα δεν είχες πάντα;
Την ίδια φάτσα δεν είχες και όταν θεωρούσες ποινικό αδίκημα να είσαι αριστερός, σοσιαλιστής, κομμουνιστής, ή δημοκράτης;
Την ίδια φάτσα δεν είχες και όταν έστελνες στη φυλακή όσους τολμούσαν να εκφράσουν διαφορετική άποψη;

Πάντα ο ίδιος ήσουνα ρε αλητάμπουρα.
Κάποτε έβαζες τη μάσκα του μετεμφυλιακού χωροφύλακα.
Μετά τη μάσκα του βασιλικού αυλικού.
Αργότερα τη μάσκα του χουντικού.
Τώρα τη μάσκα του "Ευρωπαίου".
Πάντα αλλάζεις μάσκες, αλλά η φάτσα σου είναι εξίσου αποκρουστική.
Είναι η φάτσα ενός σάπιου συστήματος που προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα του δε διστάζει να θέσει εκτός νόμου κάθε αντίθετη άποψη, κάθε αντίθετη φωνή.

Το ποος κερδοσκοπεί και από ποιο νόμισμα είναι φανερό από του μεγαλοεπιχειρηματικού κόσμου, του οποίου η άποψη αντανακλάται στη στάση των ΜΜΕ των μεγαλοεφοπλιστών, μεγαλοεργολάβων, μεγαλολομπιστών, στη στάση του ΣΕΒ, στη στάση των Πολυεθνικών, στη στάση των κομμάτων που υποστηρίζουν το μεγάλο κεφάλαιο.

Εκτός αν με την αλλαγή νομίσματος όλοι εμείς οι λογιστές, ταξιτζήδες, γιατροί, δάσκαλοι, μπακάληδες, περιπτεράδες κερδοσκοπήσουμε έναντι του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου, του Ψυχάρη, του Κυριακού, του Λάτση, του Μελισσανίδη, του Βγενόπουλου, του Κωνσταντακόπουλου, του Μαρινάκη, της Ντόρας, του Κόκκαλη και κάθε άλλου μεγαλοκαρχαρία.
Αν τα καταφέρουμε, μπράβο μας!
Θα 'χουμε επιτύχει την παγκόσμια πρωτοτυπία να κερδοσκοπήσουν οι μικροί δραχμολάγνοι έναντι των μεγάλων ευρωλάγνων!

Γι
Keywords
Τυχαία Θέματα