ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

Με αφορμή το βίντεο που κυκλοφορεί κατά κόρον στην Τουρκία, όπου μια μικρή τουρκάλα μαζί με την παρέα της χορεύουν και τραγουδούν ποντιακά και μάλιστα φέρουν και την αρχαία παραδοσιακή στολή των Ελλήνων του πόντου, έχω να πω τα εξής:

Τους αφήσαμε να μας πάρουν τις αρχέγονες πατρίδες μας.

Τους αφήσαμε να μας πάρουν με το έτσι θέλω τις περιούσιες μας.

Τους αφήσαμε να αφανίσουν το.....
γένος μας.

Τους αφήσαμε να σπάσουν και να λεηλατήσουν τους τάφους των προγόνων μας.

Τους αφήσαμε να μας διώξουν από τα ιερά χώματα μας.

Τους αφήνουμε
να μας απειλούν και να μας τρομοκρατούν.

Τους αφήνουμε να μας γελοιοποιούν και να μας διασύρουν.

Τους αφήνουμε να αλλάζουν την ιστορία μας και την ταυτότητα μας.

Και το κυριότερο όλων, τους αφήσαμε και τους επιτρέψαμε να μας πάρουν την αξιοπρέπεια μας, το μόνο χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αδέλφια μου Έλληνες του πόντου, όπου και εάν βρίσκεστε, όπου και εάν κτυπάει η καρδιά σας, μην λησμονείτε ποτέ τον τόπο στον οποίο βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων μας και τα άγια λείψανα των ανθρώπων μας, που έφυγαν από αυτόν τον κόσμο από χέρια βρώμικα και μοχθηρά, όπως αυτών που μέρα και νύκτα καπηλεύονται τα όσια και τα ιερά μας και που οι δικοί μας προδότες καθημερινά προσκυνάνε τις κατουρημένες ποδιές τους.

Αδέλφια μου Έλληνες του πόντου, όταν εμείς υπήρχαμε στον Εύξεινο πόντο και στην μικρά Ασία, οι τούρκοι βρίσκονταν χιλιάδες μίλια μακριά μέσα στις στέπες, έχοντας ως μέσω συνεννόησης τα μουγκρητά.

Παρόλα αυτά, τους τόπους μας τους έκαναν τόπους τους και τις πατρίδες μας πατρίδες τους, έχοντας ένα και μόνο σύμμαχο, τους προδότες και τους ανθέλληνες, που και τότε αλλά και τώρα συνεχίζουν το ίδιο έργο, δηλαδή το τελικό ξεπούλημα της ιστορίας μας και της αξιοπρέπειας μας.

Αδέλφια μου Έλληνες του πόντου, δυστυχώς ξεχάσαμε πολύ γρήγορα τον δικό μας πόνο για τις χαμένες πατρίδες και τα βάσανα που περάσανε οι δικοί μας από τους Νεότουρκους φονιάδες κεμμαλιστές και δώσαμε την τύχη μας και το μέλλον μας να το διαχειριστούν άνθρωποι που το μόνο τους μέλημα είναι το πώς θα κατασκευάσουν τζαμιά και μουσεία, υπέρ των φονιάδων και εχθρών μας.

Εμείς, από ότι δείχνουν οι ημέρες και τα έργα μας δεν θέλουμε άλλο να είμαστε φύλακες του ιερού τόπου που λέγεται ΕΛΛΑΣ, τα παιδιά μας όμως τα ρωτήσαμε εάν το θέλουν η όχι.

Δεν ξέρω να σας πω για πόσο ακόμα θα ζήσουμε, αυτό όμως που θέλω να σας πω είναι ότι, για όσο ακόμα ζήσουμε, να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, απλά σαν Έλληνες.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
αξιοπρεπεια, φονιαδες των λαων
Τυχαία Θέματα