Ευχαριστήρια των φορτηγατζήδων στον Α. Σαμαρά

Να πιστώσουν στον Αντώνη Σαμαρά τις βελτιώσεις στον νόμο για την απελευθέρωση των φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως αποφάσισαν οι συνδικαλιστές του κλάδου που επισκέφθηκαν το απόγευμα τα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΝΔ.
Χωρίς κάμερες και φωτογράφους οι κύριοι Σκουλικίδης, Τζωρτζάτος, Πουλόπουλος και Τζιμουράγκας πέρασαν το κατώφλι της ΝΔ
μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο τομεάρχη Μιχάλη Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν παρόν στη συνάντηση μαζί με την....
διευθύντρια του τομέα κ. Ευαγ. Τσάγκα.

Οι εκπρόσωποι των μεταφορέων ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της Ν.Δ. για «τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κόμματος στην κατάρτιση και την προώθηση τροπολογίας στα άρθρα του πολυνομοσχεδίου» που όπως είπαν βελτίωσε το νόμο για την κατάργηση της μεταβατικής περιόδου στην απελευθέρωση των Δ.Χ. αυτοκινήτων.

«Ενδυναμώνουν τον έλληνα μεταφορέα και ενισχύουν τον επαγγελματισμό του κλάδου,» δήλωσαν χαρακτηριστικά, δίδοντας ιδιαίτερο βάρος στις ρυθμίσεις που προώθησε η ΝΔ προς τον αρμόδιο υπουργό Μάκη Βορίδη για την αποτροπή εισόδου στο επάγγελμα των κατοίκων τρίτων χωρών, την κατοχύρωση της διενέργειας διεθνών μεταφορών από όλα τα Φορτηγά Δημοσίας Χρήσεως, τον καθορισμό υψηλής οικονομικής επιφάνειας για τους νέους μεταφορείς και την κατάργηση της άσκησης του επαγγέλματος από συγκεκριμένης μορφής εταιρεία όπως οι Α.Ε. και οι ΕΠΕ.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άκουσε τα προβλήματά τους και τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία θα κάνει ό,τι είναι δυνατό και εφικτό στις παρούσες οικονομικές συνθήκες, ώστε να διατηρηθεί η ελληνική μεταφορά σε ελληνικά χέρια».

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα