ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ !!!

Βγήκε ο Άδωνης και διέψευσε στο twiter με ειρωνεία ότι ποτέ δεν είχε προγραμματίσει ομιλία στο ΚΥΒΕ Περιστερίου . Δηλαδή τα μάτια μας έκαναν πουλάκια και η Αστυνομία που πήγε εκεί , πήγε για να φυλάξει το κτίριο επειδή δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει , όπως και το κράξιμο που έπεφτε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού , είναι στην....
φαντασία μας όλα αυτά κύριε Άδωνη ;
Αλλά και από το γραφείο του που επικοινωνήσαμε μας είπαν ότι δεν είχε προγραμματιστή καμιά συγκέντρωση του Άδωνη στο ΚΥΒΕ , δηλαδή είναι όλα ψέματα ! Ξύπνησαν ένα πρωϊ οι αρμόδιοι του Δήμου Περιστερίου και είπαν δεν βάζουμε τον Άδωνη στο ΚΥΒΕ ότι μιλάει ;

Εμείς όμως επικοινωνήσαμε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου και μας διαβεβαίωσαν ότι έχει γίνει αίτηση πριν από μέρες για την συγκέντρωση του Άδωνη Γεωργιάδη , να του παραχωρηθεί η αίθουσα για τις 20/4/2012 , πράγμα που έγινε και δεκτό .
Και επειδή δεν πάτησε ψυχή στην συγκέντρωση και το γράψαμε όπως είμαστε υποχρεωμένοι , γιατί είμαστε και αυτόπτες μάρτυρες , βγαίνει ο Άδωνης και λέει ότι ποτέ δεν προγραμματίστηκε ομιλία για χτες στο ΚΥΒΕ Περιστερίου και μας λέει ότι έχει προγραμματίσει να κάνει προεκλογική ομιλία στις 30/4/2012 στο ΚΥΒΕ και μάλιστα έχει καλέσει και reporter !!!
Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι γιατί κάλεσε reporter , για να καλύψουν την ομιλία του Χρυσοχοΐδη ; Γιατί αυτός έχει κλείσει την αίθουσα για τις 30/4/2012 και όχι ο Άδωνης .Όπως καταλαβαίνετε η διάψευση του Άδωνη έπεσε στο κενό γιατί...πολύ απλά , έχουμε στα χέρια μας όλες τις προγραμματισμένες ομιλίες πολιτικών που θα γίνουν στο ΚΥΒΕ Περιστερίου και στις 30 που επικαλείται ο Άδωνης μιλάει ο Χρυσοχοΐδης και όχι αυτός , εκτός αν κάνουν ομιλία από κοινού !!!
Το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει χάσει την μπάλα και "μαυρογιαλουρίζει" , επειδή βλέπει ότι δεν βγαίνει και αμολάει ένα σορό ψέματα για να καλύψη την ανικανότητα του , που δεν μπορεί να μαζέψει παραπάνω από 10 νοματαίους στις συγκεντρώσεις του .
http://www.pitsounicity.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα