Δυναμώνει η βροχή αποκαλύψεων για τις διασυνδέσεις ΛάΟΣ και τοκογλύφων

ΚΥΡΙΑΚΟ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, ΟΠΟΥ ΝΑ’ ΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

Μπορεί ο «υπερπατριωταράς» βουλευτής του ΛάΟΣ, Βελόπουλος, να κάνει το κορόιδο για όλα όσα αποκαλύπτονται για τις σχέσεις του με τους συλληφθέντες για την υπόθεση τοκογλυφίας και να συνεχίζει σα να μην τρέχει τίποτα το τηλεοπτικό «ελλαδεμπόριο» παρέα με τους αβανταδόρους του, πιστεύοντας ότι «μπόρα είναι θα περάσει», αλλά η…
μπόρα αντί να περάσει δυναμώνει κι άλλο! Σύμμαχός του τα κανάλια της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας, που ως τώρα λένε δυο κουβέντες στο μέσον των δελτίων ειδήσεων για τους
εμπλεκόμενους, αλλά αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να αναφερθούν στις πολιτικές τους διασυνδέσεις με τον αρχηγό του ΛάΟΣ και τον βουλευτή Βελόπουλο.

Αλλά, όλα έχουν κάποιο όριο. Δε μπορεί τριγύρω να πέφτει… καταρρακτώδης βροχή αποκαλύψεων κι αυτοί να συνεχίζουν να λένε ότι… ψιχαλίζει. Χθες το βράδυ, είχαμε νέο γύρο αποκαλύψεων και μάλιστα μετά… φωτογραφιών και πληροφοριών (από το βαλιτσάκι της ΕΥΠ άραγε;), ότι παράγοντες του τηλεκόμματος είχαν υποσχεθεί εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο (προφανώς έχουν ειδοποιηθεί ότι οι προσεχείς εκλογές θα γίνουν με λίστα…) στον Καραμπέρη, προκειμένου να οχυρωθεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και να γλυτώσει από τον πέλεκυ του νόμου! Και μάλιστα οι αποκαλύψεις προέρχονται από το «Βήμα», που ομολογουμένως σ’ αυτή την περίπτωση πρώτο σπάει την ομερτά. Παραθέτουμε ολόκληρο το σχετικό δημοσίευμα και τα συμπεράσματα δικά σας:

“Μείζον ζήτημα για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκο Βελόπουλο και τις διασυνδέσεις του με τα «αφεντικά» της μαφίας της Θεσσαλονίκης, εγείρει η φωτογραφία που αποκαλύπτει σήμερα, Δευτέρα, «Το Βήμα». Ο κ. Βελόπουλος χαμογελαστός εικονίζεται να έχει θερμή – και ιδιαιτέρως οικεία μάλιστα – χειραψία και με τον 53χρονο Δημήτρη Λαμπάκη,τον αρχηγό δηλαδή κατά την ΕΛΑΣ της μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες!

Σημειώνεται ότι ο κ. Βελόπουλος είχε προσωπικές επαφές και με τον δεύτερο εκ των πρωταγωνιστών του κυκλώματος Μάρκο Καραμπέρη, τον οποίο μάλιστα στις τελευταίες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είχε τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά δικαστικοί λειτουργοί και αξιωματικοί της ΕΛΑΣ «η φωτογραφία αυτή με τους κ. Βελόπουλο και Λαμπάκη δημιουργεί πλήθος ερωτηματικών για τις συναλλαγές του βουλευτή του ΛΑΟΣ με κατηγορούμενους ως αρχιτοκογλύφους. Και πάντως καταδεικνύει ότι η τοποθέτηση του κ. Καραμπέρη στο ψηφοδέλτιό του κάθε άλλο παρά συμπτωματική ήταν…».

Τα ερωτηματικά για τον κ. Βελόπουλο, αλλά και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό συνολικά, πολλαπλασιάζονται για τρεις ακόμη λόγους:

- Πρώτον, στην δικογραφία της υπόθεσης υπάρχουν διάλογοι μεταξύ των Καραμπέρη και Λαμπάκη που επιβεβαιώνουν την συνεργασία τους. Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της «μαφίας της Θεσσαλονίκης» ακούγονται να έχουν οικονομικές συναλλαγές αλλά και να μιλούν για μερικέ
Keywords
Τυχαία Θέματα