ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Η εκδίκηση ενός τρελού!!!

γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής


«Η εκδίκηση του τρελού του χωριού» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος αυτού του άρθρου. ΔΩΔΕΚΑ χρόνια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω σε συνεντεύξεις και έχει πονέσει το χέρι μου να γράφω , να αποκαλύπτω και να υποστηρίζω με πάθος ότι στην Ελλάδα υπάρχει πετρέλαιο και γενικά η χώρα θα μπορούσε να......
είναι ένα τεράστιο ενεργειακό
κέντρο.

«Λαμόγια» δημοσιογράφοι, πληρωμένοι κονδυλοφόροι, πουλημένοι ανθέλληνες που κάνουν μπίζνες με κολοσσούς, με παρουσίαζαν από γραφικό ως ημίτρελο! Αλλά και πανεπιστημιακοί συνέβαλαν με πάθος σε αυτό, προφανώς για να εξαργυρώσουν με τη στάση τους κάποιο κονδυλάκι από το Κράτος.

Όλοι αυτοί σήμερα, ήδη έχουν αλλάξει στάση και με αναζητούν όχι προφανώς για να μου ζητήσουν συγγνώμη αλλά για να δουν (μετά από δώδεκα χρόνια) τα νέα στοιχεία που διαθέτω στο θέμα αυτό! Ετσι ώστε να μπορέσουν να διαδραματίσουν το ρόλο που ξέρουν καλά στη νέα εποχή που έρχεται. Το ρόλο του «κορακιού»!

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη ορισμένοι «κολλημένοι» που δεν έχουν πάρει μυρουδιά τι έρχεται και εξακολουθούν να μου επιτίθενται όταν βρίσκουν ευκαιρία!

Σε όλους αυτούς λοιπόν, αφιερώνω το παρακάτω βίντεο της συνέντευξης Παπαχελά με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών. Του Παπαχελά, που δεν ξεχνάμε ότι έκανε δύο εκπομπές στους Φακέλους, όταν ήταν ακόμη στο Mega, χρησιμοποιώντας λέξη προς λέξη την έρευνα που είχα κάνει πριν μια δεκαετία για τα πετρέλαια και είχε δημοσιευτεί στους Aegean Times.

Και φυσικά τότε, ο ... Αλέξης, είχε ξεχάσει το σημαντικότερο. Να αναφέρει την πηγή του!!!

Και πάνω απ όλα, να έθει σε επαφή με τους ερευνητές των Aegean Times και να τους ρωτήσει ... "μήπως έχετε και κάτι άλλο ρε παιδιά για τα πετρέλαια;;;

Δεν πειράζει όμως, σκοπός μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι, να μάθουν άπαντες τι συμβαίνει και μέσα στο Φθινόπωρο θα προβούμε σε έναν νέο γύρο αποκαλύψεων που θα συνταράξει τους Έλληνες αλλά και τους …. Εγχώριους Ανθέλληνες!!!

Προς το παρόν, δείτε προσεκτικά, λέξη προς λέξη, τι είπε για τα πετρέλαια η Χίλαρι Κλίντον και αναρρωτηθείτε, αν υπήρχε κάτι άλλο που την έφερε κατά εδώ !!!


http://www.adalis.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα