ΔΗ.ΣΥ: Μετά το PSI κούρεμα και στα δάνεια των ιδιωτών

«Ρυθμίστε τώρα τα δάνεια του κόσμου», είναι το μήνυμα που στέλνει η Δημοκρατική Συμμαχία.
Παράλληλα επαναφέρει στο προσκήνιο τη σχετική πρότασή της για επιδότηση του επιτοκίου των δανειοληπτών εκείνων που σήμερα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις δόσεις τους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ....
στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη
δήλωσε ότι πρέπει στην κατεύθυνση αυτή να ληφθούν αποφάσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PSI και της σχετικής διαπραγμάτευσης που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη μέχρι την Πέμπτη.

«Είναι κυβερνητική απόφαση και πρέπει να ληφθεί άμεσα», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας η οποία παράλληλα έστειλε σαφές μήνυμα ενόψει των εκλογών που έρχονται στους πολίτες που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Συγκεκριμένα επεσήμανε ότι θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, σχέδιο και όραμα, μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από την κρίση και σημείωσε ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια θα κριθεί η θέση της χώρας στην Ευρώπη και την ευρωζώνη.

«Ο ελληνικός λαός με τις εκλογές θα αποφασίσει ποια είναι αυτά τα κόμματα τα οποία θα εμπιστευτεί, ποιες συνεργασίες και ποιες συμμαχίες, για να υλοποιήσουν το όραμα αυτό», ανέφερε η κα Μπακογιάννη η οποία εντός της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα