Δήμαρχος τάζει θέσεις εργασίας από την τηλεόραση!

Για να περιορίσει τις αντιδράσεις από την κατασκευή εργοστασίου σκουπιδιών στην αρχαία Δωδώνη! Δεν τον νοιάζει αν υποβαθμιστεί ο αρχαιολογικός χώρος!

Ρεπορτάζ: Παρασκευή Παππά

Ο δήμαρχος Δωδώνης Κώστας Κατσανάκης τάζει, ούτε λίγο ούτε πολύ, θέσεις εργασίας από την τηλεόραση! Για να περιορίσει τις αντιδράσεις από την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμάτων στην περιοχή της αρχαίας Δωδώνης και συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι. Σε συνέντευξή του σε.....
τοπικό τηλεοπτικό σταθμό
(Ηπειρωτική Ραδιοφωνία Τηλεόραση) είπε ότι το εργοστάσιο το ζητούν οι άνεργοι!
Και πρόσθεσε: "Αν ο φορέας, που θα συσταθεί, είναι κρατικός, οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω του ΑΣΕΠ. Αν είναι ανώνυμη εταιρία, τότε αλλάζουν τα πράγματα και θα βρουν εργασία άτομα από την περιοχή". Ανεξάρτητα αν γίνει ή αν δεν γίνει το εργοστάσιο, δεν είναι καθόλου σωστό, λένε πολλοί, να χρησιμοποιούνται τέτοιου είδους επιχειρήματα, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις των κατοίκων, που είναι συγκεκριμένες και έντονες. Είναι σαν να τους λέει ο δήμαρχος, σχολιάζεται, "μη μιλάτε, και θα βρείτε δουλειά"! Αλλά ο δήμαρχος Δωδώνης έδειξε με τα λεγόμενά του ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου αν υποβαθμιστεί ο αρχαιολογικός χώρος της Δωδώνης. Επεσήμανε στην ίδια συνέντευξη ότι μόνο οι κάτοικοι του Ελευθεροχωρίου, όπου έχει χωροθετηθεί το εργοστάσιο, έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Λίγο πιο πέρα, όμως, από το σημείο χωροθέτησης, βρίσκεται το παγκόσμιας ακτινοβολίας θέατρο της Δωδώνης. Δηλαδή, ο πολιτιστικός αυτός θησαυρός, κατά τον κ. Κατσανάκη, δεν θα υποστεί καμία ζημιά αν λειτουργήσει εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμάτων δίπλα του! Οι κάτοικοι της αρχαίας Δωδώνης απορρίπτουν την απόφαση να λειτουργήσει εργοστάσιο σκουπιδιών στον τόπο τους. Και είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν, προκειμένου να αποτρέψουν το έργο, όποιες δελεαστικές μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει η δημοτική αρχή, όπως οι υποσχέσεις για δημιουργία θέσεων εργασίας!
http://www.katoci.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα