Δηλώσεις δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη στο Δημοτικό Συμβούλιο για δημοσίευμα σχετικά με δαπάνες του Δήμου

Δεν θα μπορούσε η δημοτική αρχή να έχει άλλη πολιτική παρά να έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα το νοικοκύρεμα του Δήμου και την αξιοποίηση με τον πλέον αποδοτικό τρόπο των χρημάτων που μας εμπιστεύονται από το υστέρημά τους οι πολίτες. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής έχουμε περικόψει πάρα πολλά έξοδα στον Δήμο και τους φορείς που υπάγονται σε αυτόν, έχουμε μειώσει δραστικά τον....
προϋπολογισμό και κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο στις δαπάνες ώστε να βεβαιωθούμε ότι και η εκτέλεση του προϋπολογισμού θα είναι σύμφωνη με τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει. Κάθε βοήθεια στην
προσπάθεια αυτή εξορθολογισμού και ελέγχου των δαπανών είναι ευπρόσδεκτη. Φυσικά σε αυτό περιλαμβάνεται και ο Τύπος με τις επισημάνσεις στις οποίες προβαίνει.

Σε ό,τι αφορά σημερινό δημοσίευμα με θέμα δαπάνες του Δήμου για αυτοκίνητα και ποδήλατα της δημοτικής αστυνομίας απλώς θα μου επιτρέψετε να επισημάνω πως δεν υπάρχει καμμία απολύτως περίπτωση σπατάλης - αντιθέτως μάλιστα πρόκειται για μια καθαρή περίπτωση χρηστής και διαφανούς διαχείρισης. Η δημοτική αρχή σέβεται το δημόσιο χρήμα και τιμά την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Η θέση μας σε αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρη: δεν θα γίνει δεκτή καμμία περίπτωση κακοδιαχείρισης. Και αν επισημανθεί, πολύ ευχαρίστως να την ακούσω. Γιατί εδώ δεν είναι θέμα πλέον της εικόνας, είναι ένα θέμα ουσίας. Αρκούμαι απλώς να πω ότι σε σχέση με τα δημοτικά τέλη που είχαν εισπραχθεί τον περασμένο Απρίλιο, έχουμε μια πτώση της τάξης του 30%. Και αυτό λέει πάρα πολλά.

http://www.e-aftodioikisi.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα