«Δεν θα ρίξει κανείς την κυβέρνηση»

«Οι απώλειες από το ΠΑΣΟΚ δεν θα φτάσουν να χαθεί η δεδηλωμένη. Δεν θα ρίξει κανείς την κυβέρνηση, θα προτιμήσουν να παραιτηθούν» σχολίασε η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη στην εκπομπή του Βαγγέλη Στολάκη στο Ράδιο Γνώμη (93,7fm).

Για τις συνεχείς διαβουλεύσεις στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Πυργιώτη σημείωσε ότι έπρεπε να....
αρχίσουν από πολύ νωρίτερα καθώς τώρα εμφανίζονται «σημάδια ομαδικής ανταρσίας στο κόμμα». «Η κυβέρνηση πάει με δύο ταχύτητες πιστεύοντας
ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από την ΚΟ…Η κατάσταση δεν μπορεί να εκτονωθεί καθώς ούτε η κοινωνία το έχει κάνει ή έχει στραφεί προς μια κατεύθυνση… Οι βουλευτές προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο έτσι ώστε να μην υπάρξει κλιμάκωση της δυσαρέσκειας, αλλά να βρεθεί και ένα φως στο τούνελ… Τα μέτρα χειροτερεύουν και στον ορίζοντα όλα μοιάζουν άσχημα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η γνωστή δημοσιογράφος βλέπει ξεκάθαρη εμπλοκή στην 5η δόση σχολιάζοντας ότι δεν ξέρουν μεγάλοι οικονομολόγοι για το τι πρέπει να γίνει εδώ στην Ελλάδα, ενώ για το ζήτημα των εκλογών επεσήμανε πως «Αργά η γρήγορα η ΝΔ θα ζητήσει εκλογές και το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται και άλλη νομιμοποίηση από αυτή που έχει σήμερα… Αστεία τα περί δημοψηφίσματος

Τέλος για τους «Αγανακτισμένους» σημείωσε πως «Οι αγανακτισμένοι πίεσαν περισσότερα από τα συνδικάτα και ανάγκασαν τα ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί τους. Αντιμετωπίστηκαν στην αρχή ως ένα κίνημα σαν το «δεν πληρώνω» αλλά μετατράπηκε άμεσα σε πρώτο θέμα της επικαιρότητας, χωρίς να το θέλουν τα Μέσα.»

http://spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα