Δεν μας εκπροσωπείτε. Εκλογές και μετά δημοψήφισμα για το μνημόνιο

Γράφει ο Αδαμάντινος

Πολλά τα λεφτά. Μεγάλο και το πείσμα να μας σώσουν. Ομως έχουμε Χούντα. Τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο μας απασχολούν με τα αθώα γιαούρτια και τους χαζο προπηλακισμούς. Αλλάζουν θέμα. Αλλα τα γραπτά μένουν. Ο εφαρμοστικός νόμος είναι εδώ. Ο εκφοβισμός τών bloggers
αυξάνει. Οι τιμές ανεβαίνουν και όλα πανε στο....
χειρότερο.

Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που κατα τη γνωμη μου ειναι διαπλεκόμενα και δεν εκφράζουν κανένα Ελληνα πλέον πλην το αναλφάβητο κομμάτι του ελληνικου λαού, σε μια ύστατη προσπάθεια επίδειξης δήθεν φιλολαικής αντίληψης ζητούν εκλογές. Η κυβέρνηση πάλι το μονο που κάνει ειναι με νύχια και με δόντια να θέλει να παραμείνει στη καρέκλα της, λέγοντας ιστορίες για αγρίους σε ιθαγενείς.

Σας κάνω το απλό ερώτημα. Υποθέστε ότι είστε βουλευτής ή πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ. Αν τα πράγματα στην οικονομία πηγαίνουν απο το κακό στο χειρότερο, αν ο λαός οδηγείται στη ανεργία, αν η εσωτετική ασφάλεια απο τους μετανάστες χειροτερεύει υπάρχει περίπτωση να ξαναβγείτε; Οχι. Αρα γιατι το κανουν; Το κάνουν ή για το κέρδος που δεν είναι απαραίτητο να καταγράφεται (καποιο νεο κόλπο θα υπάρχει) ή γιατι η χώρα θα διαλυθεί (συνολικά οριακή η ενότητα της Ελλάδας είπε ο φιλέλληνας Γιούνκερ) ή γιατί δεν δουλεύουν για τη χώρα αλλά για άλλους.

Τι θα κάνατε εσεις στη θέση τους για να επιβιώσετε πολιτικά και για να μη κινδυνεψουν και οι οικογένειες σας ακόμη απο την αντίδραση του λαού; Mα το απλούστερο θα επιθυμούσατε συναίνεση. Συναίνεση με το αζημίωτο φυσικά για να μη μιλάει κανείς. Ναι αλλα δεν θα πρέπει να το ζητήσει η Χούντα, θα φανεί... θα πρέπει άλλοι να το κάνουν που έχουν και αυτοί συμφέρον να το κάνουν για να επιβιώσουν οι τράπεζες τους και το ευρω. Ποιοι είναι; Οι Ευρωσύντεκνοι. Μα αυτο έκαναν και κάνουν.

Η κυβέρνηση με τα δύο μνημόνια υπέγραψε την καταδίκη της χώρας και διέσωσε για λίγο το ευρώ. Αλλα πισω ακόμη και απο αυτό ειναι να πληρωθούν τα χρεωλύσια και να σωθούν οι τράπεζες μεταφέροντας μέσω του μημονίου χρήματα όλων των ευρωπαίων πολιτών σε αυτές. Δεν μου ακουγεται αυτό συνεπες με την ιστορία περί διεθνισμού αλλα με στήριξη του κανιβαλλλισμού των αγορών. Πρέπει όμως να υπάρχει και τυρί για να κυλισει το σχέδιο. Χρειάζεται τυρι για να υπάρξει συναίνεση.

Χωρίς τυρί δουλειά στο Μπανανιστάν δεν γίνεται. To τυρί είναι οι επιτροπές, οι διακομματικές επιτροπές στις οποίες θα συμμετάσχουν όσα κομματα συμμετάσχουν. Κάθε συμμετοχή και συμφωνία με το αζημιωτο. Ειναι μικρη χώρα η Ελλάδα και όλοι έχουμε εμπειρία.

Στα πλαίσια αυτά κινήθηκε και η ΝΔ που δήθεν μεν δεν ψηφίζει το μεσοπρόθεσμο αλλά εχει αποδεχτεί τους υπερυπουργούς της τρόικας που θα κάνουν κουμμάντο στα υπουργεία, όπως και έχει ψηφίσει άρθρα που υποστηρίζουν το Ταμείο ΑΕ του εφαρμοστικού νόμου.

Εστω και ένα άρθρο να ψηφίσει κάποιος γίνεται συμμέτοχος της μεγαλύτερης προδοσίας που εχει γίνει κατά της χώρας. Πρέπει όμως και αυτό
Keywords
Τυχαία Θέματα