Δεν κρύβεται μόνο από την κάμερα της "Πρωινής Μελέτης" η Πάνια, αλλά έχει λόγους να αποφεύγει...πολλούς άλλους !

Σχετικά με το κυνηγητό που έπαιζε η Αννίτα Πάνια με την κάμερα του Star. 'Οπως είδαμε στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" (διαβάστε εδώ). Είναι γνωστή η τακτική της γνωστής παρουσιάστριας, να αποφεύγει τις κάμερες όπως "ο Διάβολος το λιβάνι". Τώρα τελευταία όμως αποφεύγει και τους πρώην και επί σειρά ετών συνεργάτες, τους οποίους...παράτησε στην αβεβαιότητα της απληρωσιάς του Alter. Παρά τι γεγονός οτι ξεκίνησε το διαδικτυακό ofono,
η Αννίτα προχώρησε σε ριζικές αλλαγές ενώ θα μπορούσε να απορροφήσει στην καινούρια της επιχείρηση το προσωπικό που όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή...ότι συμπάσχει με όσους συνεργάζεται εμπρός και πίσω από τις κάμερες. "Δεν μπορώ να βλέπω σκυθρωπές μούρες στο Alter, αβέβαιους για....
το μέλλον τους", σε μια...εντυπωσιακή κίνηση...αλτρουισμού.

Παρά το ότι επί σειρά ετών τη στήριζαν σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, η...ανατρεπτική παρουσιάστρια προτίμησε να δημιουργήσει μια καινούρια δημοσιογραφική ομάδα κατά υπόδειξη του...νέου συνεργάτη της και διευθυντή ειδήσεων του Alter, Κοσμά Σφαέλου (για την όχι και τόσο πετυχημένη ιντερνετική δουλειά που ξεκίνησαν και θα αναφερθούμε παρακάτω).

Κάνοντας αυτή την κίνηση ανέτρεψε αυτό που έλεγε μέχρι και...στις κομμώτριες του καναλιού:

"Εγώ ΔΕΝ φεύγω απ' το κανάλι, γιατί...μπορεί να μείνουν άνεργοι οι συνεργάτες μου",(αρχισυντάκτρια, δημοσιογράφοι, γραμματεία κλπ).

Τελικά αυτοί οι συνεργάτες της παρέμειναν στο κανάλι και πληρώνουν -όπως όλοι οι εργαζόμενοι του Alter- την εγκληματική οικονομική διαχείριση...του άλλοτε φίλου της Αννίτας και μέχρι πρότινος πρόεδρο του Δ.Σ. του Alter, Κώστα Γιαννίκου, του οποίου η Πάνια ήταν για χρόνια το "πουλέν" του. Αφού έκτος από το Tivo, τα Ζουζούνια, τον Επενδυτή και διάφορα cd, από θρησκευτικούς ύμνους του Χρήστου Σαντιγκάι μέχρι "Βας βας ο Παρασκεύας"

Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι;

Μάθαμε ότι δημιούργησε site, με τον διευθυντή ειδήσεων Κοσμά Σφαέλο που είχε βρεθεί στο στόχαστρο δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο...για τις υπέρογκες αμοιβές και τις πρακτικές που εφάρμοζε στο κανάλι, αφού ήταν ο...άνθρωπος του Γιαννίκου -έστω και αν για ένα διάστημα το γύρισε σε...Κουρικός- και προσπάθησε "με νύχια και με δόντια" να μην αφήσει τους εργαζόμενους του καναλιού προχωρήσουν σε απεργίες.

Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να πάρει μέρος και σε ψηφοφορία που θα έκρινε το εάν οι εργαζόμενοι θα βγουν σε απεργίες. Η ψηφοφορία έγινε δια της ανάτασης χειρός, αλλά ο...συμπαθής Κοσμάς, είχε φανατιστεί τόσο για να ψηφίσει κατά των απεργιών, που σήκωσε και τα δύο χέρια!

Ναι καλά διαβάσατε! O άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για την ενημέρωση του κόσμου από το πόστο του διευθυντή ειδήσεων, κατέφυγε σε τέτοιες απεγνωσμένες μεθόδους για να δείξει στην εργοδοσία πως κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει το ευτελές ποσό...των 37.000 ευρώ μηνιαίως, όπως τον "ξεμπρόστιασε" ο Κουρής στο ΚΟΝΤRA.

Δεν είχε ακούσει φαίνεται ο διευθυντής του πρώτου ενημερωτικ
Keywords
Τυχαία Θέματα