Δεν είμαι αγανακτισμένος , είμαι απελπισμένος !!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας.

Είμαι στην ίδια θέση με τον ηλικιομένο συνταξιούχο που δικαιώθηκε απο το Ειρηνοδικείο με την διαφορά οτι εγώ δεν είμαι συνταξιούχος, δεν έχω κανένα εισόδημα και είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ. ¨Επειτα απο 17 χρόνια αναγκάστηκα τον Οκτώβρη να κλέισω μια μικρή ατομική επιχείρηση που ειχα , κατάφερα να ξεχρεώσω το ΤΕΒΕ και απο τοτε δέν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ . ( Δεν δικαιούμαι ταμείο ανεργίας μονο κάρτα )
Η σύζηγος μου ειναι και αυτή άνεργη εδω και 3 χρόνια, ουτε αυτη δικαιούται ταμείο και......
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ σε τρείς μήνες.
Χρωστάω περίπου 100.000 ευρω σε 6 Τράπεζες απο δάνεια και κάρτες , ημουν συνεπης στις πληρωμές μου εως 31/12/2011. Μετα άρχισαν οι γνωστοι εκβιασμοί απο τις εισπρακτικές και για να μην σας κουράζω έκανα αναδιαρθρωση του χρέους και οι δόσεις μου αρχίζουν τον μήνα που θα γεννηθει το παιδί μας ( Περίπου 1000 ευρώ )
Να σημειώσω οτι η City Bank μου εστειλε εξόδικο για συνολικό ποσο 400 ευρώ γιατί ηταν η μονη που δεν δέχτηκα να κάνω διακανοσμο επειδη με εβριζαν συνεχως απο τις εισπρακτικές που συνεργάζεται .... του Κυρίου Τουρκομάνη ( Αναζητήστε στο google να μάθετε ποιος ειναι)
Η ΜΟΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ισα ισα για τα προς το ζείν αφήνοντας ΔΕΗ , Τηλέφωνο, Νερό. Τέλος 'εχουμε ενα σπιτι 80 τετραγωνικά , ειναι όμως γονική παροχή και ειναι υποθηκευμένο, και δεν θεωρείται πρώτη κατοικία.
ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ:
ΟΤΑΝ ΓΕNΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΝΑ "ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ" ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΉΠΩΣ;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ...
Πως θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη στις δικές μας περιπτώσεις ;;; Μήπως θα μας πει το γνωστό "υπαγραψατε κύριε" που μας λενε οι εκβιαστές των εισπρακτικών;; ΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ....
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά δυστιχώς δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτο το προβλημα και αυτο το διλλημα !!

Δεν είμαι αγανακτισμένος , είμαι απελπισμένος !!

Αναγνωστης Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα