Δελτίο Τύπου Δήμου Μετσόβου

Η αυθαίρετη καικακοπροαίρετη κρίση που υιοθετήθηκε από συγκεκριμένο ιστολόγιο και κατόπιναναδημοσιεύτηκε σε άλλα blogs,σχετικά με την επίσκεψη του Δημάρχου Κρουσέβου στο Μέτσοβο, δε μας αφήνει άλλαπεριθώρια παρά να επανέλθουμε στο θέμα, για τελευταία φορά. Καταρχήν ενώ στοδελτίο τύπου της 27ης Δεκεμβρίου επισυνάψαμε την επιστολή του .....
κουΤριπολιτάκη, Επικεφαλής του Γραφείου Προξενικών, Οικονομικών και ΕμπορικώνΥποθέσεων Μοναστηρίου, αυτή ουδέποτε δημοσιεύτηκε- εσκεμμένα άραγε;- στοσυγκεκριμένο
ιστολόγιο.

Η επιστολή έκανελόγο για την αυτόβουλη επίσκεψη του Δημάρχου Κρουσέβου κου Βασιλάκη Ντάμτσεφσκυκαι του προέδρου του Συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας Κρουσέβου – Ελλάδος «ΟΆγιος Νικόλαος», κου Βασίλη Αμπατζή στο Μέτσοβο την 7η Δεκεμβρίου2011, χωρίς να έχει προηγηθεί πρόσκληση από το Δήμο μας, ενώ ο ισχυρισμός περίεμπορικών συναλλαγών με το Δήμο Κρουσέβου είναι παντελώς αναληθής. Η επισήμανσηαυτή γίνεται απλά και μόνο προς αποκατάσταση της αλήθειας, αφού ο ΔήμοςΜετσόβου απολογείται μόνο στους δημότες του και όχι σε κάθε κακεντρεχή συντάκτηδημοσιεύματος, που μέσω μιας απλής τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μου θα μπορούσενα διασταυρώσει εύκολα «αυτά που του είπαν».

Σε ό, τι αφοράτις δεδηλωμένες θέσεις του Δημάρχου Κρουσέβου εναντίον της Ελλάδας, είναιμάλλον αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη αφού οι δικές μου πληροφορίες κάνουνλόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο εκ διαμέτρου αντίθετο με τους χαρακτηρισμούςτου δημοσιεύματος. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αποτελεί αρμοδιότητα του ΕλληνικούΠροξενείου η οιαδήποτε ανθελληνική δράση των γειτόνων χωρών.

Για ακόμη μιαφορά, δηλώνω ξεκάθαρα πως ο Δήμαρχος Σκοπίων είναι παντελώς άγνωστο πρόσωπο τόσο για το Δήμο Μετσόβου όσο και σ’ εμέναπροσωπικά. Ουδέποτε έχουμε συναντηθεί και είναι μάλλον αφελές να επιμένεικάποιος στην ύπαρξη αυτής της συνάντησης.

Τέλος, προςενημέρωση των ημιμαθών, το Κρούσεβο αποτελεί γνωστή βλαχόφωνη κωμόπολη, η οποίαμάλιστα τυγχάνει να είναι τόπος καταγωγής πέντε καθηγητών ελληνικώνπανεπιστημίων, καθώς και άλλων εξεχουσών προσωπικοτήτων του σύγχρονουελληνισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα