"Άτολμη και καταστροφική η πενταετία διακυβέρνησης της ΝΔ. Καλοδεχούμενη πρόκληση η ανερμάτιστη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας".

Επιστολή-απάντηση μας απέστειλαν απο το γραφείο του Βουλευτή Ευρυτανίας κ.Καρανίκα σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας ,μέσω του Prasia.com ,που μιλούσε για το Μνημόνιο,την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και ευθύς βολές κατά του ιδίου για πολιτική απραγία .
Άμεση είναι η απάντηση του κ.Καρανίκα που μιλά για
ανερμάτιστο κείμενο απο μεριά της τοπικής της ΝΔ, με πλήθος γενικεύσεων και αφορισμών με μόνο στόχο τα πρόσκαιρα πολιτικά κέρδη
Μεταξύ
άλλων...
τονίζει:
"Με αφορμή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ευρυτανίας σε διαδικτυακά μέσα, η οποία αναφέρεται στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, επικρίνοντας την επιτυχία της κυβέρνησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο όπου εξασφαλίστηκε το μέλλον της ελληνικής οικονομίας για την επόμενη τριακονταετία, είναι αναγκαίο να γίνουν ορισμένες διευκρινήσεις.
Μέσα από ένα ανερμάτιστο κείμενο, με πλήθος γενικεύσεων και αφορισμών, ακολουθώντας την γενικότερη έωλη πολιτική στάση του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η τοπική οργάνωση της ΝΔ, βάλλει κατά παντός, δαιμονοποιώντας το Μνημόνιο και θεωρώντας το ως την μόνη αιτία των δεινών της ελληνικής κοινωνίας, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να προσκομίσει πρόσκαιρα πολιτικά κέρδη".
Περνώντας στην αντεπίθεση ο Βουλευτής Ευρυτανίας κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ατολμία και τονίζει την καταστροφική πενταετία τις ημέρες της δικής της κυβέρνησης που έφερε τη χώρα στο κατώφλι της χρεοκοπίας :
"Σίγουρα τα μέτρα του Μνημονίου είναι σκληρά, ορισμένοι όμως δεν εννοούν να καταλάβουν ότι είναι απαραίτητο διότι θέτει αυστηρά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης όλων των μεγάλων μεταρρυθμίσεων στις οποίες έπρεπε να προχωρήσει η πατρίδα μας εδώ και χρόνια.
Κατηγορούν ένα πολιτικό σύστημα το οποίο ανδρώθηκε και αναδείχτηκε με της πολιτικές που εφάρμοσε η ΝΔ ως κυβέρνηση την καταστροφική πενταετία κατά την οποία είχε τα ηνία της χώρας. Όλες αυτές οι αλλαγές έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια, όμως η ατολμία τους, έφερε τη χώρα στο κατώφλι της χρεοκοπίας. Πρέπει να αλλάξουμε σήμερα και επειγόντως νοοτροπία δεκαετιών αν θέλουμε να γλιτώσουμε τη χώρα από το ναυάγιο.
Αυτό το καταλαβαίνει ο κάθε πολίτης και όλοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το κόστος που τους αναλογεί προκειμένου να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους. Όποιος δεν συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και δεν ανταποκρίνεται στο πανεθνικό κάλεσμα είναι υπόλογος απέναντι στις επερχόμενες γενιές και θα πρέπει να λογοδοτήσει σε αυτές.
Τώρα πια υπάρχουν οι δυνατότητες να αρθούν οι όποιες αδικίες περιέχονταν στους βραχυπρόθεσμους και μεσοπρόθεσμους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε αισιόδοξα προς ένα καλύτερο αύριο."
Aπαντώντας στις αιχμές που άφησαν τα μέλη της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας στην ανακοίνωση τους στο Prasia.com,προς το πρόσωπό του για απραγία επί 22 μήνες σε ένα νομό που μαραζώνει και ερημώνεται ,ο Ηλίας Καρανίκας απαντά στην ανακοίνωση-πρόκληση της ΝΟΔΕ ,όπως την χαρα
Keywords
Τυχαία Θέματα