Αράχνες και Ποντίκια....

Η εφημερίδα Παρασκευή+13 (16/9/2011) δημοσίευσε ένα ένθετο “ Ο ιστός της αράχνης πάνω από την Ελλάδα” σκιαγραφώντας την πολυδαίδαλη δράση των Αμερικανών στην χώρα μας.
Καταλαβαίνουμε ότι μία μεγάλη χώρα όπως η Αμερική θέλει και μπορεί να υπερασπισθεί τα στρατηγικά της συμφέροντα στρατολογώντας, επιδοτώντας διαφόρους οσφυοκάμπτες που είναι έτοιμοι και προθυμοι να ζευτούν και να σύρουν τον αραμπά των συμφερόντων του αμερικανισμού Η δουλειά της αμερικανικής αράχνης θα.....
ήταν πολύ δύσκολη να απλώσει τον ιστό της, αν δεν
υπήρχε ο εξαιρετικά πρόθυμος ντόπιος εσμός δημοσιογράφων, “διανοούμενων”, πανεπιστημιακών, “αποθετηρίων σκέψης” και διαφόρων άλλων παραγόντων που συνωστίζονται στα σκαλιά της πρεσβείας και συναγωνίζεται στην αποδόμηση και κατεδάφιση της εθνικής ταυτότητας και την μετατροπή των Ελλήνων σε καταναλωτικό αντικείμενο χωρίς συνείδηση, ιστορία, παρελθόν και μέλλον. Ο Τζέρι Καραμεσινης, εγγονός του ιστορικού σταθμάρχη της CIA Τομ Καραμεσινη δεν θα μπορούσε μόνος του να υπηρετήσει τα συμφέροντα της πατρίδας του, χρειάζεται και τους ντόπιους μισθοφόρους που για "μιά έπαυλι στόν Νείλο, ένα μέγαρον στήν πόλιν" είναι έτοιμοι για όλα
Πολλοί θα αναρωτηθούν ποια είναι τα κίνητρα που οδηγούν τους πρόθυμους αρλουμπολόγους αυτούς με τις απαιτήσεις υψίστης εγκυρότητας να βυσσοδομούν με τόση υστερική μανία κατά της Ελλάδος. Η κυρία Plame-Wilson, πρώην πράκτορας της CIA στην Αθήνα καί ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Kiesling στα βιβλία τους μας έδωσαν μία ιδέα για το ποιός και πώς κινάει τα σχοινιά στις ασπόνδυλες μαριονέτες του αμερικανισμου.
Εκείνο που μας απασχολεί είναι. Ποιοι είναι οι μηχανισμοί που διαστρεβλώνουν τις συνειδήσεις τους και τους κάνουν να αποκαλούν την Ελλάδα Odd country.....ή Greek Tiermondism, να εκφράζονται απαξιωτικά για τους Έλληνες που αντιστάθηκαν στο βιβλίο αίσχος και να τους ονομάζουν κηπουρούς, βοσκούς και καπετάνιους; Θέλουμε να μάθουμε, από που ορμώμενοι και ποια είναι τα κίνητρά τους ώστε αποκαλούν την ελληνική γλώσσα των 3000 χρόνων "ντοπιολαλιά" η “μικρή” γλώσσα. Ποια είναι τα κίνητρα που ώθησαν 270 πανεπιστημιακούς, “διανοούμενους” να υπογράψουν την δήλωση υπέρ του σχεδίου Αναν που τόσο πολύ το ήθελαν οι Αμερικανοί. Να μας προειδοποιούν απο τις σελίδες του Βήματος όταν για πολλοστή φορά ο Καραμανλής συναντήθηκε με τον Πούτιν.
Με ολίγη ομόδοξη Ορθοδοξία και με τη γενική αίσθηση ότι με αυτά τη «φέρνουμε» στους μισητούς Αμερικανούς και στους ανθέλληνες Ευρωπαίους- μείον ο Σαρκοζί, αλλά ως πότε; Δοκίμασαν το «κόλπο» ο Νάσερ και ο Μακάριος. Απέτυχαν. (Το Βήμα 30/4/2008)
Ο Νάσερ άρπαξε τον πόλεμο των "έξη ημερών", ο Μακάριος άρπαξε το πραξικόπημα του 74 και το 2007 ο Καραμανλής άρπαξε την πυρο-τρομοκρατικη επίθεση και τον Δεκέμβρη του 2008 την μήνη των κουκουλοφόρων αντιεξουCIAστων και την καταστροφη της Αθηνας.
Ποια είναι τα κίνητρα που τους καθοδηγούν ώστε να επιμένουν, με σαθρή επιστημοσύνη, να παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν αποκύημα της φαντασίας μερικών ρομαντικών του 1
Keywords
Τυχαία Θέματα