Απόψεις: "Ανήκομεν εις την Δύσην;"

Γράφει ο Α. Γρυπαίος*.

Όταν ο «Εθνάρχης» Κων/νος Καραμανλής, ανεφώνησε το ιστορικό πλέον ρητό, «Ανήκομεν εις την Δύσην», έγινε «χαμός», και η φράση αυτή έγινε δόγμα για τους σύγχρονους πολιτικούς εφιάλτες. Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο μύλο του....
Ελληνισμού.

Τω καιρώ εκείνω, δικαιολογημένα ο «Εθνάρχης» ανεφώνησε αυτή τη ρήση, αφού ο κόσμος τότε ήταν διηρημένος σε δύο στρατόπεδα, και επικρατούσε στο πλανήτη ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων ΗΠΑ & ΕΣΣΔ.
Τις δύο αυτές υπερδυνάμεις του πλανήτη, τότε και τώρα, η...

παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση της Γης ήταν εκείνη που τις έβαζε σε αντιπαλότητα, εφαρμόζοντας το περίφημο ρητό των Αγγλοσαξώνων «Διαίρει και Βασίλευε».

Όμως το ρητό του «Εθνάρχη», «Ανήκομεν εις την Δύσην», παρέμεινε στο νού των μετέπειτα γενεών «Ελλήνων» εφιαλτών πολιτικών σαν θέσφατον στην εξωτερική τους πολιτική, αφού ήσαν φύση και θέση ανίκανοι, σε βαθμό τέτοιο που με τη δουλικότητα που επεδείκνυον στις δυνάμεις της Δύσης, να καταστήσουν την Ελλάδα αποικία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Επί εποχής Κων/νου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου ετηρήθησαν κάπως τα προσχήματα, και οι δύο είχαν που και που, μερικές εθνικές πατριωτικές εξάρσεις, μαζί με το τότε πρόεδρο Κων/νο Στεφανόπουλο.

Έκτοτε όμως με τους διαδόχους αυτών Σημίτη, Κώστα Καραμανλή, και GAP-Jeffrey, μας πήρε και μας σήκωσε, που λέει ο λαός. Αυτοί οι δύο ΑμερικανοΕβραίοι Σημίτης & GAP πιόνια και αχυράνθρωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ανέθεσαν την εξωτερική μας πολιτική, και το χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων, στα «τσόλια» και ρετάλια της διπλωματίας και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που έχουν εγκατασταθεί εδώ στην σιδερόφρακτη πρεσβεία τους, που θυμίζει ανάκτορο Ρωμαίου Αυτοκράτωρος.

Τέτοια αξιοπρέπεια και εθνική συνείδηση είχαν τα πολιτικά στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας, που θεωρούσαν τιμή τους και μεγάλη επιτυχία στη πολιτική τους καριέρα να γίνονται «ρουφιάνοι» των σκουπιδιών και ρεταλιών της Αμερικάνικης πρεσβείας. Άκουγαν τη λέξη «Αμερικάνος» και κατουριόντουσαν επάνω τους. Εγένοντο Πρωθυπουργοί και Υπουργοί, με βάση τις πρακτορίστικες αξιολογήσεις και αναφορές, που ετύγχανον από τα εδώ ρεμάλια και ρετάλια της Ν.Τ.Π.

Τέτοιοι δοσίλογοι μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τη πατρίδα. Και όχι μόνον, αλλά ανέθεσαν την οικονομία μας και χειρισμό των οικονομικών μας θεμάτων στις μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής διακυβέρνησης στους ηγέτες της βορείου Ευρώπης. Τι νομίζετε ότι είναι η Μέρκελ, Σαρκοζί, Κάμερον, Γιούνκερ, Όλι Ρεν, κυρία Αστον, Μπαρόζο, Φούνκς, ο Βιετναμέζος Αντικαγκελάριος, Κριστίν Λαγκάρντ, κ.λ.π. απλά πιόνια, μαριονέτες, υποκείμενα, και ενεργούμενα όντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Γιαυτό ο πραγματικός Ευρωπαίος ηγέτης πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμίτ, αγανακτισμένος ανεφώνησεν, «Να τους πάρει ο διάβολος όλους εάν δεν σώσουν την Ελλάδα»
Keywords
Τυχαία Θέματα